Με Καλαμπακιώτικες παρουσίες η εκδήλωση του Αμερικάνικου Προξενείου Θεσσαλονίκης για την ημέρα ανεξαρτησίας των ΗΠΑ

0 172

Εκδήλωση αφιερωμένη στην ημέρα ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Στους χώρους του Κολεγίου Ανατόλια, το φιλόξενο Προξενείο των ΗΠΑ στη συμπρωτεύουσα, πραγματοποίησε βραδιά Μπάρμπεκιου, κατά την προσφιλή συνήθεια των Αμερικανών.

Τους καλεσμένους υποδέχθηκε ο Πρέσβης των ΗΠΑ, Τζωρτζ Τσούνης και ο νέος πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Τζέρι Ισμαήλ.

Στην υπέροχη εκδήλωση παραβρέθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Κώστας Γκιουλέκας, βουλευτές, εκπρόσωποι θρησκευτικών αρχών και σύσσωμος ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης.

Σημαντική ήταν η παρουσία και στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στην εκδήλωση, τα οποία έτυχαν θερμής υποδοχής από το προσωπικό του πάντα φιλόξενου προξενείου.

Το παρών έδωσε ο Στρατηγός Διοικητής του Γ’ΣΣ, Αντιστράτηγος Αθανάσιος Γαρίνης, ο Επιτελάρχης του NRDC-GR, Υποστράτηγος Βασίλειος Τσάμης, ο Υποδιευθυντής του 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Σιούλης, η Τρικαλινή στην καταγωγή Αστυνομική Διευθυντής – Διοικητής Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου, η Καλαμπακιώτισσα Συνταγματάρχης του Γ’ΣΣ/NRDC-GR, Κωνσταντινιά Καραθανάση, η Καλαμπακιώτισσα Ισλαμολόγος Αλίκη Προύφα και στελέχη του ΣΞ και της ΕΛΑΣ.

Του Ηλία Προύφα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr