Με επιτυχία συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο Μαυρέλι Καλαμπάκας «Μαυρέλεια 2013»

Στο Μαυρέλι Τρικάλων, δήμου Καλαμπάκας, χθες 15 Αυγούστου στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Μαυρέλεια 2013» και της πανήγυρης του χωριού

0 625

Στο Μαυρέλι Τρικάλων, δήμου Καλαμπάκας, χθες 15 Αυγούστου στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Μαυρέλεια 2013» και της πανήγυρης του χωριού

Στο Μαυρέλι Τρικάλων, δήμου Καλαμπάκας, χθες 15 Αυγούστου στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Μαυρέλεια 2013» και της πανήγυρης του χωριού που ακριβώς έκλεισε 667 συναπτά έτη, εορτάστηκε με λαμπρότητα η μέρα αυτή με την πανηγυρική θεία λειτουργία με αρτοκλασία στον κατάμεστο Ι. Ν. Κοίμησης Θεοτόκου Μαυρελίου.

Ο σύλλογος Μαυρελιωτών συμπληρώνει 34 χρόνια προσφοράς και δημιουργικού έργου στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας και γι αυτό προσέφερε τους ατομικούς άρτους στο εκκλησίασμα εξαίροντας έτσι τη μέρα αυτή.

Οι εκδηλώσεις στο Μαυρέλι συνεχίζονται μέχρι και τις 20 του μήνα με την διαρκή έκθεση φωτογραφίας με θέματα «Άνοιξη στο Μαυρέλι» Το Μαυρέλι στη βιβλιογραφία, παρουσιάζονται 100 τίτλοι βιβλίων και «Είμαστε νέοι» όπου παρουσιάνται νέοι του έτους 1988-1989. Το υλικό αυτό είναι προσφορά του προέδρου του συλλόγου, ερευνητή και συγγραφέα του τόπου μας, Χρήστου Χλωρού.

Σήμερα 16-8-2013 θα γίνει στο γήπεδο «Αράψας» ο μεγάλος ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων και των νέων του Μαυρελίου που αναμένεται με ενδιαφέρον να τον παρακολουθήσουν εκατοντάδες φίλαθλοι.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το Mavreli web radio σε περιγραφή έκπληξη.

Στο ημίχρονο θα εμφανιστεί το νεανικό hip hop συγκρότημα «ithikos nous & friends»

Από το γραφείο τύπου «Μαυρέλεια 2013»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.