Με 600 αθλητές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στα Τρίκαλα την Κυριακή

Μια σημαντική αθλητική διοργάνωση, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου διεξάγεται την προσεχή Κυριακή στο αθλητικό κέντρο “Σκαμνιές” στην Πηγή Τρικάλων,

0 282

Μια σημαντική αθλητική διοργάνωση, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου διεξάγεται την προσεχή Κυριακή στο αθλητικό κέντρο “Σκαμνιές” στην Πηγή Τρικάλων,

Μια σημαντική αθλητική διοργάνωση, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου διεξάγεται την προσεχή Κυριακή στο αθλητικό κέντρο “Σκαμνιές” στην Πηγή Τρικάλων, όπου θα συμμετέχουν περίπου 600 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Αυτό έγινε γνωστό σε συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε, παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, του αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Κοινωνικής Μέριμνας, Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Γιώργου Τσίγκα, του εντεταλμένου συμβούλου αθλητισμού κ. Ρετζιά, του προέδρου ΣΕΓΑΣ Δυτικής Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Χαχάμη, του δημάρχου Πύλης κ. Κώστα Κουφογάζου, του αντιδημάρχου Τρικκαίων κ. Καρκανιά, του περιφερειακού Συμβούλου κ. Καπέλου, προπονητών, τεχνικών συμβούλων κ.α.

Ο κ. Κ. Αγοραστός, αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να «επενδύει» η Θεσσαλία σε αθλητικές διοργανώσεις πανελλήνιας εμβέλειας, τονίζοντας τα εξής: «Ο αθλητισμός δίνει χρόνια στη ζωή και η ζωή στα χρόνια, διαπλάθοντας ισχυρούς χαρακτήρες. Ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε. Σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τους Δήμους Τρικκαίων και Πύλης διοργανώνουμε για 8η χρονιά εδώ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου. Η καρδιά του αθλητισμού αυτό το Σαββατοκύριακο χτυπάει στα Τρίκαλα και είναι μια μεγάλη στιγμή και για την τοπική οικονομία και για τους αθλητές, αλλά και για τους ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή».

Απ’ την πλευρά του ο κ. Κ. Κουφογάζος σημείωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για το Δήμο Πύλης που για ακόμη μία χρονιά συντελείται ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός το οποίο δεν έχει να κάνει μόνο με τον Δήμο Πύλης, αλλά με την ευρύτερη περιοχή του Νομού Τρικάλων και γενικότερα της Θεσσαλίας. Θέλω να συγχαρώ τον τοπικό ΣΕΓΑΣ που διοργανώνει αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τα οφέλη για όλη την περιοχή είναι πολλαπλά. Θέλω επίσης να συγχαρώ τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας για τις ενέργειες που έκανε να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, αλλά και όλα τα παιδιά του ΣΕΓΑΣ».

Ο κ. Δημήτρης Χαχάμης υπογράμμισε: «Για 8η χρονιά διοργανώνουμε με τη μεγάλη βοήθεια της Περιφέρειας και του προσωπικά του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου. Έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια μια άριστη συνεργασία ο κεντρικός ΣΕΓΑΣ, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ευελπιστούμε, ότι πλέον η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε επίπεδο αθλητισμού είναι πρώτη πανελλαδικά και αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους δύο δημάρχους Τρικκαίων και Πύλης αλλά και όσους στηρίζουν την προσπάθεια».

Παράλληλα, η Τρικαλινή Πρωταθλήτρια Αναστασία Καρακατσάνη δήλωσε ευτυχής που θα συμμετάσχει στον φετινό αγώνα στην «έδρα» της, κάτι που δεν μπόρεσε να πράξει πέρυσι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr