Λειτουργία της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου

0 274

Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση για τη προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του Κορωνοιού Covid-19, αλλάζει ο τρόπος λειτουργίας της Βιβλιοθήκης. Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 η Βιβλιοθήκη θα λειτουργεί με το υφιστάμενο ωράριο και τους παρακάτω όρους:

Δανεισμός – Επιστροφή βιβλίων: Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικού ή ηλεκτρονικού ραντεβού. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης ( opac.kalambakalibrary.org ) για να επιλέγουν τα βιβλία που θέλουν να δανειστούν και στη συνέχεια θα επικοινωνούν με το προσωπικό της Βιβλιοθήκης, στα τηλέφωνα 24320/23041-3 ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@kalambakalibrary.org), για να ενημερώνονται πότε μπορούν να παραλάβουν τα τεκμήρια. Τα βιβλία που επιστρέφονται θα παραμένουν 3 μέρες σε κατάσταση καραντίνας στο προθάλαμο της Βιβλιοθήκης και στη συνέχεια θα μπορούν να δανείζονται ξανά.

Αναγνωστήριο – Χρήση Η/Υ: Το αναγνωστήριο θα παραμείνει κλειστό για το κοινό, ενώ δεν επιτρέπεται η χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Δραστηριότητες: Σταματούν οι δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά που πραγματοποιούνταν στο χώρο της Βιβλιοθήκης.

Η Βιβλιοθήκη θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της προς το κοινό μέσω διαδικτύου, ενώ θα συνεχιστούν οι τηλεδιασκέψεις στη ψηφιακή πλατφόρμα Zoom με ποικίλη θεματολογία προς ενημέρωση και ψυχαγωγία του κοινού. Επίσης, την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου μπορεί όποιος επιθυμεί να προσέλθει στη Βιβλιοθήκη ώστε να εκπαιδευτεί στη χρήση της πλατφόρμας Zoom.

Το προσωπικό της Βιβλιοθήκης θα είναι στη διάθεση του κοινού για οποιαδήποτε απορία, πληροφορία ή βοήθεια.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και θα επανέλθουμε με νέες ανακοινώσεις αν υπάρξει κάποια τροποποίηση.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.