Λευτέρης Αβραμόπουλος: Βιομηχανία παραγωγής αναθέσεων ο Δήμος Μετεώρων

0 591

Για “Βιομηχανία παραγωγής αναθέσεων” έκανε λόγο ο επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης Λευτέρης  Αβραμόπουλος, με τοποθέτησή του προς τον αντιδήμαρχο κ. Παπανικολάου και τον Δήμαρχο κ. Αλέκο με αφορμή την απευθείας ανάθεση εργασιών που πρέπει να γίνουν σε σχολεία του Δήμου Μετεώρων ( Οξύνειας και 1ο Δ.Σχ. Καλαμπάκας ) στο θέμα Τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2021.

Δεν ξέρεις τι σου γίνεται… απάντησε στην αντίδραση του κ.Αβραμόπουλου ο Δήμαρχος κ.Α λέκος με την κατάσταση να παρεκτρέπεται και τον κ. Παπανικολάου να απαντά  πως δεν θα παίξουμε κορώνα γράμματα τις ζωές των παιδιών.

Είμαστε υπέρ των έργων και κατά της διαδικασίας, δεν θέλουμε το συγκεκριμένο έργο να γίνει με απ ευθείας ανάθεση, είναι ένα μεγάλο έργο  στο οποίο μπορούμε να εντάξουμε και την αποτυχημένη παρέμβαση την οποία κάνατε στο Δημοτικό Σχολείο Χρυσομηλιάς στο οποίο δεν έχετε μελέτη και έγινε ανακατασκευή της σκεπής αλλά καλώς έγινε αν υπήρχε ανάγκη. Σήμερα όμως μίλησα με την διευθύντρια, κινδυνεύουν ζωές  και εκεί ο κ. αντιδήμαρχος δεν είναι καθόλου ευαίσθητος  γιατί και εκεί κινδυνεύουν ζωές παιδιών… εκεί γιατί δεν είμαστε ευαίσθητοι? και είμαστε ευαίσθητοι εκεί που θέλουμε μόνο!!!  τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος στην συνέχεια της τοποθέτησή του..!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.