Λευτέρης Αβραμόπουλος: Να στηριχτούν οι συμπολίτες μας από το Δημοτικό Συμβούλιο μετά την καταστροφική φωτιά στην οικία τους

0 2.240

Μετά το χθεσινό θλιβερό γεγονός που έλαβε χώρα στην πόλης μας με την καταστροφή οικίας συμπολιτών μας από φωτιά, εκτάκτως βρέθηκε στην Καλαμπάκα ο Λεύτερης Αβραμόπουλος ο οποίος ήταν κοντά στο θλιβερό γεγονός.

Σε τηλεφωνική συνομιλία με τον Δήμαρχο κ. Αλέκο του ζήτησε άμεσα ως Δημοτικό Συμβούλιο να στηρίξουν τους συμπολίτες μας, σε ότι χρειαστούν καθώς ο ίδιος τονίζει ότι το Δημοτικό Συμβούλιο ως ανώτατο όργανο του δήμου πρέπει να είναι δίπλα στους συμπολίτες μας αυτές τις δύσκολες ώρες.

Στην συνέχεια ο κ. Αβραμόπουλος με τον κ. Αλέκο βρέθηκαν στην πλατεία Ρήγα Φεραίου με τον Δήμαρχο να τονίζει ότι θα γίνει ότι χρειαστεί από πλευράς δήμου και ότι επικοινωνεί ο ίδιος με τους ανθρώπους που υπέστησαν την ζημιά.

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος δείχνει ακόμη μια φορά μετά και την αντίστοιχη περίπτωση που είχε συμβεί στην Αύρα, ότι πάνω απ όλα είμαστε άνθρωποι και πάνω απ όλα προέχει η στήριξη και η βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας, σ αυτές τις δύσκολες στιγμές!

Μέσα από τις συνεργασίες και τις καλές σχέσεις μπορούμε να πετύχουμε προς όφελος της κοινωνίας μας και των συνανθρώπων μας …

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.