ΛΑΕ Τρικάλων: Τίποτα δεν εχεί να κερδίσει ο τρικαλινός λαός απο την επίσκεψη της κ. Ράνιας Αντωνοπούλου το Σάββατο

Τίποτα δεν εχεί να κερδίσει ο τρικαλινός λαός απο την επίσκεψη στην πόλη μας το Σάββατο 18/3 της κ. Ράνιας Αντωνοπούλου αναπληρώτριας υπουργού εργασίας

0 103

Τίποτα δεν εχεί να κερδίσει ο τρικαλινός λαός απο την επίσκεψη στην πόλη μας το Σάββατο 18/3 της κ. Ράνιας Αντωνοπούλου αναπληρώτριας υπουργού εργασίας

Τίποτα δεν εχεί να κερδίσει ο τρικαλινός λαός απο την επίσκεψη στην πόλη μας το Σάββατο 18/3 της κ. Ράνιας Αντωνοπούλου αναπληρώτριας υπουργού εργασίας με αρμοδιότητα τα ζητήματα της καταπολέμησης της ανεργίας. Η επίσκεψη της υπουργού γίνεται σε μια περίοδο που ουσιαστικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εχεί αποδεχτεί πλήρως τις απαιτήσεις των δανειστών για νέα επαχθή αντιλαικά μέτρα που θα φτωχοποιήσουν ακόμη περισσότερο τον ελληνικό λαό.

Η κυβέρνηση εχεί συμφωνήσει για μείωση του αφορολόγητου,μειώσεις στις κύριες συντάξεις,απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα και πλήρη κατάργηση των εργασιακών,συνδικαλιστικών δημοκρατικών διακαιωμάτων.

Ειναί πρόκληση η επίσκεψη της υπουργού στα Τρίκαλα λίγες μέρες μετά απο το κλείσιμο των κοινωνικών δομών του Δήμου με αποκλειστική ευθύνη του υπουργειού εργασίας,με αποτέλεσμα εκαντοντάδες φτωχοί συμπολίτες μας να αντιμετωπίζουν καθημερίνα πρόβλημα και 18 εργαζόμενοι των κοινωνικών δομών να έχουν απολύθει.

Η κ. Αντωνοπούλου είναι” persona non grata” και πρέπει να αποδοκιμαστεί μαζικά η παρουσία της στην πόλη μας.

Η ΛΑ.Ε Τρικάλων καλεί τους εργαζόμενους την νεολαία, πολιτικές οργανώσεις και συλλογικότητες να καταδικάσουν με μαχητική παρέμβαση την μνημονιακή πολιτική και τα μνημονιακά φερέφωνα που την υπερασπίζονται.

Το γραφείο τύπου της ΛΑΕ Τρικάλων 15/3/2017

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.