Κυριακάτικη ποδηλατοβόλτα από τον Κρόνο

Την Κυριακή 15 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα, ο Κρόνος Τρικάλων cycling club σας προσκαλεί σε ποδηλατοβόλτα.

0 74

Την Κυριακή 15 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα, ο Κρόνος Τρικάλων cycling club σας προσκαλεί σε ποδηλατοβόλτα.

Την Κυριακή 15 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα, ο Κρόνος Τρικάλων cycling club σας προσκαλεί σε ποδηλατοβόλτα.

Σημείο συνάντησης η κεντρική πλατεία της πόλης, το παρόν θα δώσουν και ο Κ. Τσεκούρας με τους φίλους των ιστορικών – πολεμικών ποδηλάτων (Ματρακάδες) έτσι θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να δούμε και να επεξεργαστούμε από κοντά αυτά τα ιστορικά ανακατασκευασμένα ποδήλατα. Θα γίνει επίσης μια σύντομη ενημέρωση για την ακαδημία ποδηλασίας (Kronos cycling club) και τα οφέλη που μπορούμε να αποκομίσουμε ασχολούμενοι με την ποδηλασία ως άθλημα. 
   Με σύνθημα «Είμαστε όλοι ποδηλάτες» η ποδηλατοβόλτα αυτή απευθύνετε σε όλες τις ηλικίες και ιδικά σε παιδιά που θέλουν να ανακαλύψουν  αυτό το μαγικό κόσμο της ποδηλασίας, που πραγματικά μπορεί να προσφέρει πολλά τόσο σε επίπεδο άθλησης – υγείας όσο και σε επίπεδο οδηγικής συμπεριφοράς. Η επιθυμία μας και η διάθεσή μας να διαδώσουμε αυτό το τόσο σημαντικό άθλημα της ποδηλασίας και τα ευεργετικά του οφέλη στην Τρικαλινή νεολαία είναι ανεξάντλητη και δεσμευόμαστε  ότι με τις συνεχείς δράσεις μας θα ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στους μικρούς μας φίλους αλλά και σε πολλούς ενήλικες που θέλουν να ασχοληθούν με αυτό.
   Ευχαριστούμε τις τοπικές επιχειρήσεις: FLOW Bike shop κατάστημα ποδηλάτων – Fair Play πρακτορείο ΟΠΑΠ – Εργαστήριο φυσικοθεραπείας Έφη Παλάτου – Ristretto καφετέρια – Cafe Latte – VO2MAX καταφύγιο κόζιακα 1750μ –    για την πολύτιμη βοήθεια τους ως χορηγοί των ποδηλατικών εκδηλώσεων του ΚΡΟΝΟΥ.  
      Παρακαλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται για την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου τόσο σαν μέσο μετακίνησης όσο και σαν τρόπος άθλησης να έρθουν με τα ποδήλατά τους στην κεντρική πλατεία την Κυριακή 15 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα για να απολαύσουμε μία διαδρομή μέσα στην πόλη μας που δικαίως χαρακτηρίζετε η πόλη των ποδηλάτων. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!
                                                 ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  Cycling Club
Πληροφορίες για εγγραφές στην ομάδα  
Βρείτε μας στο facebook:  Kronos Trikalon Cycling Club
Στείλτε μας email:  kronostrikalonpodilasia@yahoo.gr
Τηλεφωνήστε μας: 6986010785 & 6989154306

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.