Κυρ γιατρέ μου, γιάτρεψέ με

0 744

Όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές όπως και η νυν λαλούσαν περί αξιοποίησης του ΞΕΝΙΑ των παλιών σφαγείων, του κτιρίου του σιδηροδρομικού σταθμού. Πρόσφατα προστέθηκε και το κονάκι.

Άλλη μια φορά εκτεθειμένη η νυν δημοτική αρχή. Την ίδια ώρα μέλη της δημοτικής «ομάδας» δηλώνουν ότι έχουν κάτι μήνες να βρεθούν, όπως ότι δεν γνωρίζουν ποια έργα έχουν προταθεί για χρηματοδότηση από τα προγράμματα. Εμφανίζονται με πολυφωνία και εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις, φυσικά δεν λείπουν οι κόντρες και οι μπηχτές.

Με αποτέλεσμα η δημοτική αρχή να εμφανίζεται αρκετές φορές αμφίθυμη, με πολυφωνία των αντιδημάρχων, εκπέμποντας ένα θολό και διόλου πειστικό μήνυμα για τις αποφάσεις της. Αποφάσεις που κάθε τρεις και λίγο ακυρώνονται από την περιφέρεια. Την περασμένη εβδομάδα ακυρώθηκε η απόφαση για το «όλα τζάμπα». Από την άλλη ο αντιδήμαρχος επικοινωνίας μάταια προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα βαίνουν καλώς.

Φρονώ πως η πραγματική κρίση θα συνεχιστεί και τα δύο επόμενα χρόνια τα προβλήματα θα διογκώνονται. Η κοινωνία καταπονημένη με τα επιβληθέντα μέτρα βρίσκεται κυριολεκτικά σε απόγνωση, ανήμπορη να αντιδράσει.

Μέσα σε όλο αυτό το μπάχαλο, άρχισε και ένας πρόωρος προεκλογικός αγώνας. Αρκετοί λιγουρεύονται την πολυθρόνα και πλάκωσαν τις εμφανίσεις.

Μένει να ανοίξουν τα τσιπουράδικα, χαμός μετά το τρίτο καραφάκι.

ΟΧΙάς

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.