Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους νομούς Καρδίτσας, Τρικάλων και Λάρισας κατά τη διεξαγωγή του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2022

0 489

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, αύριο, Σάββατο, 30-04-2022, κατά τη διεξαγωγή του 4ου ΕΤΑΠ του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2022, θα ισχύσουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε περιοχές της Θεσσαλίας:

Σάββατο (30/04/2022) – 4ο ΕΤΑΠ Καρδίτσα – Λίμνη Πλαστήρα –

Λάρισα (Ημερήσια Διαδρομή: 176,5 χλμ)

 1. ΝΟΜΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Διαδρομή, στην περιοχή ευθύνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας: από οδό 25ης Μαρτίου διασταύρωση με Παναγούλη έως επαρχιακή οδό Παλαμά – Φαρκαδόνας, διασταύρωση Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου.

 • Απαγόρευση κυκλοφορίας κατά τις ώρες από 09:00΄ έως 12:00΄ και στάθμευσης κατά τις ώρες από 07:00΄ έως 12:00΄, στις κάτωθι οδούς:
 1. Οδό Δημοκρατίας, από Αγράφων έως Κόμβο Καράμπαλης.
 2. Οδό Παπαναστασίου, από Δημοκρατίας έως Δ. Λάππα.
 3. Οδό 25ης Μαρτίου, από Παναγούλη έως Παπαναστασίου.
 4. Οδό Ολύμπου, σε όλο της το μήκος.
 5. Οδό Ταυρωπού, από Ολύμπου έως Νοσοκομείο.
 6. Επ. οδό Καρδίτσας – Μητρόπολης, σε όλο της το μήκος.
 • Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης κατά τις ώρες από 09:00΄ έως 14:00΄, στη:
 • Νότια Περιφερειακή Οδό, σε όλο της το μήκος.
 • Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης κατά τις ώρες από 11:00΄ έως 13:00΄, στην:
 • Επαρχ. Οδό Μητρόπολης – Καστανιάς, σε όλο της το μήκος.
 • Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης κατά τις ώρες από 11:00΄ έως 14:00΄, στην:
 • Επαρχ. Οδό Καστανιάς – Καρδίτσας (μέσω Καλλιθήρου), σε όλο της το μήκος.
 • Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης κατά τις ώρες από 12:00΄ έως 14:30΄, στις κάτωθι οδούς:
 1. Ε.Ο. Καρδίτσας – Λαμίας, από Κόμβο Καράμπαλη έως Δέλτα Καρδίτσας.
 2. Επ. Οδό Δέλτα Καρδίτσας – Παλαμά, σε όλο της το μήκος.
 3. Επ. Οδό Παλαμά – Φαρκαδόνας, από Παλαμά μέχρι τα όρια Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας με Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων.

Β) ΝΟΜΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Διαδρομή: επ. οδός Κεραμιδίου – Λάρισας => Κεραμίδι => Δ/ση με εθν. οδό Τρικάλων – Λάρισας => Δ/ση Τυρνάβου => επ. οδός Δαμασίου – Κουτσοχέρου

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

α) Επαρχιακή οδό Κεραμιδίου – Λάρισας, από όρια νομού Τρικάλων με νόμο Καρδίτσας μέχρι τη διασταύρωση Φαρκαδόνας επί της ε.ο. Λάρισας – Τρικάλων: θα πραγματοποιηθεί καθ’ όλο το μήκος της διαδρομής προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σ’ αμφότερα τα ρεύματα κίνησης από την 13:00΄ έως την 14:45΄ ώρα.

β) Από Χ.Θ. 33+500 ε.ο. Λάρισας – Τρικάλων (ύψος γέφυρας Φαρκαδόνας, είσοδος – έξοδος οχημάτων) έως Χ.Θ. 20+500 ε.ο. Λάρισας – Τρικάλων: θα πραγματοποιηθεί καθ’ όλο το μήκος της διαδρομής, προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στο ρεύμα κίνησης με προορισμό τη Λάρισα, από την 13:30΄ έως την 15:30΄ ώρα.

γ) Επαρχιακή οδό Δαμασίου – Κουτσόχερου, από διασταύρωση Τυρνάβου – Ελασσόνας επί της ε.ο. Λάρισας – Τρικάλων μέχρι όρια νομού Τρικάλων με νομό Λάρισας: θα πραγματοποιηθεί καθ’ όλο το μήκος της διαδρομής προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σ’ αμφότερα ρεύματα κίνησης από την 13:40΄ έως την 15:20΄ ώρα.

Γ) ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Διαδρομή στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας:

Περιφερειακή οδός Κουτσοχέρου προς Π.Ε.Ο. Τυρνάβου – Ελασσόνας/αριστερά προς Τ.Κ. Δαμασίου και εν συνεχεία δεξιά προς Ι.Μ. Προφήτη Ηλία- είσοδος στην πόλη του Τυρνάβου από την οδό Δομίνικου Θεοτοκοπούλου – δεξιά στην οδό Ειρήνης έως διασταύρωση με Π.Ε.Ο. Τυρνάβου – Ελασσόνας (ξενοδοχείο ΦΑΡΟΣ), αριστερά κίνηση προς κέντρο Τυρνάβου (οδός Ηρώων Πολυτεχνείου-Δημητρίου Καραολή) και έξοδος προς Ν.Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης, στη συνέχεια στην πόλη της Λάρισας, οδοί Λαμπράκη, Κενταύρων, Κύπρου, 31ης Αυγούστου, Αεροδρομίου, Σάκη Καράγιωργα, Λεωφόρος Καραμανλή – Π.Ε.Ο. Λάρισας-Αθηνών, κόμβος EXALCO, κόμβος Νίκαιας, οδός Οδυσσέα Ελύτη Νικαίας, οδός Φαρσάλων, Π.Ε.Ο. Λάρισας-Τρικάλων-Περιφερειακή Δ.Ε.Υ.Α.Λ., οδός Σανδράκη, τερματισμός οδός Λαμπράκη (Μνημείο Ιπποκράτη).

Θα ισχύσουν οι κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, κατά την τέλεση του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2022, ως εξής:

Α. Για την περιοχή αρμοδιότητας του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, από την 13:00΄ ώρα του Σάββατου (30-04-2022) έως πέρατος, στις παρακάτω οδούς:

 • Στην Επαρχιακή Οδό Κουτσοχέρου-Δαμασίου, από τη διασταύρωσή της με την Εθνική Οδό Λαρίσης- Τρικάλων έως τη διασταύρωσή της με την Π.Ε.Ο. Τυρνάβου- Ελασσόνας και τις καθέτους αυτής.
 • Στην Π.Ε.Ο. Τυρνάβου- Ελασσόνας από τη διασταύρωσή της με την οδό 26ης έως το 12 χλμ. αυτής (είσοδος Δαμασίου) και τις καθέτους αυτής.
 • Στην Επαρχιακή Οδό από Προφήτη Ηλία στον Τύρναβο Λάρισας, έως διασταύρωση της με την Π.Ε.Ο. Τυρνάβου- Ελασσόνας και τις καθέτους αυτής.
 • Επί των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου, Καραολή Δημητρίου, Λαρίσης, Δομίνικου Θεοτοκόπουλου καθ’ όλο το μήκος αυτών και Ειρήνης (από το ύψος της διασταυρώσής της με την οδό Δομίνικου Θεοτοκόπουλου μέχρι τη διασταύρωσή της με την Π.Ε.Ο. Τυρνάβου- Ελασσόνας) και τις καθέτους αυτής.
 • Στην Εθνική Οδό Τυρνάβου- Λάρισας (γέφυρα Τυρνάβου έως έξοδο προς Ν.Ε.Ο. Λάρισας- Κοζάνης) από τη χ.θ 1+000 έως χ.θ. 3+000 και τις καθέτους αυτής.

Β. Για την περιοχή αρμοδιότητας του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας:

 1. i. Από την 11:00΄ ώρα του Σαββάτου (30-04-2022) έως πέρατος, στις παρακάτω οδούς:
 • Στην οδό Γρ. Λαμπράκησε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην οδό 31ης Αυγούστου σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

 1. ii. Από την 13:00΄ ώρα του Σαββάτου (30-04-2022) έως πέρατος, στις παρακάτω οδούς:
 • Στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης, στο τμήμα αυτής από τον ανισόπεδο κόμβο Τυρνάβου έως την διασταύρωσή της με την οδό Παπάγου (Δ.Δ. Γιάννουλης) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λάρισα, στο τμήμα αυτού από την διασταύρωσή της με την οδό Παπάγου (Δ.Δ. Γιάννουλης) έως την οδό Γρ. Λαμπράκη (Δ.Δ. Λάρισας) και στις καθέτους αυτού έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην οδό Παπάγου (Δ.Δ. Γιάννουλης), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης και στο τμήμα αυτού από την οδό Ραιδεστού έως την Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης και στις καθέτους αυτού έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην Επ. oδό Γιάννουλης – Φαλάνης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης και στο τμήμα αυτού από την οδό Βυζαντίου έως την Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης και στις καθέτους αυτού έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην οδό Πάρνηθος, στο τμήμα αυτής από την οδό Γρ. Λαμπράκη έως την οδό Μοράβα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην οδό Κενταύρων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην οδό Κύπρου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην οδό Παπαναστασίου, στο τμήμα αυτής από την οδό Μανδηλαρά έως την οδό Κύπρου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην οδό Παναγούλη, στο τμήμα αυτής από την οδό Μανδηλαρά έως την οδό Κύπρου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην οδό Γεωργιάδου, στο ρεύμα κυκλοφορίας από την οδό Ολύμπου έως την οδό Αεροδρομίου και στις καθέτους αυτού έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην οδό Αεροδρομίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας από την οδό Γεωργιάδου έως τον ισόπεδο κόμβο με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και στις καθέτους αυτού έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην οδό Σάκη Καράγιωργα, στο ρεύμα κυκλοφορίας από τον ισόπεδο κόμβο με τις οδούς Αεροδρομίου – Ηρώων Πολυτεχνείου έως την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης και στις καθέτους αυτού έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας από τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο με την οδό Σάκη Καράγιωργα έως την οδό Σωκράτους.
 • Στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τη συμβολή της με την οδό Σωκράτους έως τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο με την οδό Αγιάς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας από τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο με την οδό Αγιάς έως τον κυκλικό κόμβο της οδού Βόλου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τον κυκλικό κόμβο της οδού Βόλου έως τον κυκλικό κόμβο της οδού Δούκα και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας από τον κυκλικό κόμβο της οδού Δούκα έως τον κυκλικό κόμβο του FASHION CITY και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας τον κυκλικό κόμβο του FASHION CITY έως τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην οδό Βόλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο με την ΠΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης από το ύψος της οδού Τριπόλεως έως την ΠΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης και στις καθέτους αυτού έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην οδό Βόλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο με την ΠΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης από το ύψος της οδού Γιάννουλης έως την ΠΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης και στις καθέτους αυτού έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην οδό Διγενή, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο με την ΠΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης από το ύψος της οδού Καλλιόπης έως την ΠΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης και στις καθέτους αυτού έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην συνδετήρια οδό (ράμπα) του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα της ΠΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης με τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της.
 • Στην οδό Οδυσσέα Ελύτη (Δ.Δ. Νίκαιας), σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην οδό Φαρσάλων (Δ.Δ. Νίκαιας), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λάρισα από το ύψος των οδών Χάλκης – Ηρώων Πολυτεχνείου έως την οδό Οδυσσέα Ελύτη και στις καθέτους αυτού έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην οδό Φαρσάλων (Δ.Δ. Νίκαιας) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τη συμβολή της με την οδό Οδυσσέα Ελύτη έως τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο με την Περιφερειακή Τρικάλων και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην οδό Φαρσάλων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Νίκαια από την οδό Δ. Τσάτσου έως τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο με την Περιφερειακή Τρικάλων και στις καθέτους αυτού έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην οδό Περιφερειακή Τρικάλων, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην οδό (ανώνυμη) που διέρχεται έμπροσθεντου Νέου Κοιμητηρίου σε όλο το μήκος της (από οδό Καρδίτσης έως Περιφερειακή Τρικάλων) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην οδό (ανώνυμη) που διέρχεται έμπροσθεντου γηπέδου AEL FC ARENA, σε όλο το μήκος του ρεύματος κυκλοφορίας προς Περιφερειακή Τρικάλων.
 • Στην οδό Ιωαννίνων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Τρίκαλα από τη συμβολή με την οδό Χατζηπούλιου έως τον ισόπεδο κυκλικό με την Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων και στις καθέτους αυτού έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην Νέα Περιφερειακή Τρικάλων (προς ΔΕΥΑΛ), στο ρεύμα κυκλοφορίας από τον ισόπεδο κυκλικό με την Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων έως τον ισόπεδο κυκλικό με την Κ. Σανδράκη, σε όλο το μήκος του και στις καθέτους αυτού έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λάρισα, από τη διασταύρωση Τερψιθέας έως τον ισόπεδο κυκλικό με τις οδούς Ιωαννίνων – Περιφ. Τρικάλων και στις καθέτους αυτού έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην οδό Λαγού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τον ισόπεδο κυκλικό με την Κ. Σανδράκη, από την οδό Κρανώνος έως τον ισόπεδο κυκλικό με την Κ. Σανδράκη και στις καθέτους αυτού έως την πρώτη παράλληλο.
 • Στην οδό Κ. Σανδράκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τον ισόπεδο κυκλικό με την Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης σε όλο το μήκος του και στις καθέτους αυτού έως την πρώτη παράλληλο.

Γ. Για την περιοχή αρμοδιότητας του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Λάρισας, από την 13:00΄ώρα του Σαββάτου έως πέρατος:

 • Αποκλεισμός όλων των Κλάδων Εισόδου – Εξόδου του Α/Κ Νίκαιας (χ.θ.348+106) του Αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ:

 • Αντιδρόμησητης κυκλοφορίας των οχημάτων από την00΄ώρα του Σάββατο (30-04-2022) έως πέρατος, στην οδό Ολύμπου, στο τμήμα αυτής από τη οδό Κύπρου έως την οδό Βενιζέλου, με επιτρεπόμενη φορά κίνησης των οχημάτων από την οδό Κύπρου προς την οδό Βενιζέλου αποκλειστικά για τα οχήματα του υπόγειου χώρου στάθμευσης «ΑΓΙΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ».
 • Εκ περιτροπής αντιδρόμηση της κυκλοφορίας των οχημάτων, από την00΄ ώρα του Σάββατο (30-04-2022) έως πέρατος, στον ισόπεδο κόμβο των οδών Αεροδρομίου – Ηρώων Πολυτεχνείου – Σάκη Καράγιωργα – Α. Παπανδρέου (Νέα Περιφερειακή Κοζάνης) και ειδικότερα στο τμήμα αυτού δεξιά της τριγωνικής νησίδας ασφαλείας, αποκλειστικά για τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Αεροδρομίου με κατεύθυνση από την οδό Σωκράτους, με επιτρεπόμενη φορά κίνησης αριστερά στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου προς οδό Αγιάς.
 • Απαγόρευση της κάθετης διέλευσης των οχημάτων στην ακολουθητέα διαδρομή του Διεθνούς Ποδηλατικού Αγώνα, τα ανωτέρω χρονικά διαστήματα, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί στους παρακάτω ελεγχόμενους κόμβους:
 • Κοζάνης – Κωνσταντινουπόλεως (Δ.Δ. Γιάννουλης).
 • Κοζάνης – Σμύρνης (Δ.Δ. Γιάννουλης).
 • Ισόπεδο κυκλικό κόμβο Κοζάνης – Γρ. Λαμράκη – Α. Παπανδρέου (Νέα Περιφερειακή Κοζάνης) – Κ. Σανδράκη.
 • Ισόπεδο κυκλικό κόμβο Γεωργιάδου – Μανωλάκη – Καλλιθέας – Γρ. Λαμπράκη.
 • Κύπρου – Μανωλάκη (μόνο για τα οχήματα του υπόγειου πάρκινγκ «ΠΛΑΤΕΙΑ»).
 • 31ης Αυγούστου – Αγιάς.
 • Ισόπεδο κόμβο Α. Παπανδρέου (Νέα Περιφερειακή Κοζάνης) – Αεροδρομίου – Ηρώων Πολυτεχνείου – Σάκη Καράγιωργα (Δ.Δ. Λάρισας).
 • Σάκη Καράγιωργα – Ευκλείδου.
 • Σάκη Καράγιωργα – Αγίας Μαρίνης.
 • Ισόπεδο κυκλικό κόμβο Σάκη Καράγιωργα – ΠΕΟ Αθηνών Θεσσαλονίκης (Δ.Δ. Λάρισας).
 • Ισόπεδο κυκλικό κόμβο ΠΕΟ Αθηνών Θεσσαλονίκης – Αγιάς (Δ.Δ. Λάρισας).
 • Ισόπεδο κυκλικό κόμβο ΠΕΟ Αθηνών Θεσσαλονίκης – Βόλου (Δ.Δ. Λάρισας).
 • Ισόπεδο κυκλικό κόμβο ΠΕΟ Αθηνών Θεσσαλονίκης – Διγενή (Δ.Δ. Λάρισας).
 • Ισόπεδο κυκλικό κόμβο Φαρσάλων – Περιφερειακής Τρικάλων (Δ.Δ. Λάρισας).
 • Ισόπεδο κυκλικό κόμβο Ιωαννίνων – Περιφερειακής Τρικάλων – Ε.Ο. Λάρισας Τρικάλων (Δ.Δ. Λάρισας).
 • Ισόπεδο κυκλικό κόμβο Λαγού – Νέας Περιφερειακής Τρικάλων – Κ. Σανδράκη (Δ.Δ. Λάρισας).
 • Κ. Σανδράκη – Μανουσάκη.
 • ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ:

Στο Δήμο Τυρνάβου

Από 06.00΄ ώρα του Σάββατου (30-04-2022),έως πέρατος, στις κατωτέρω οδούς:

 • Στην οδό Δομίνικου Θεοτοκόπουλου καθ’ όλο το μήκος της.
 • Στην οδό Ειρήνης (από το ύψος της διασταυρώσεώς της με την οδό Δομίνικου Θεοτοκόπουλου μέχρι την διασταύρωσή της με την Π.Ε.Ο. Τυρνάβου- Ελασσόνας, περιοχή ΦΑΡΟΣ).
 • Στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.
 • Στην οδό Καραολή Δημητρίου.
 • Στην οδό Λαρίσης.

Στο Δήμο Λαρισαίων

Από 06.00΄ ώρα του Σάββατου (30-04-2022), έως πέρατος, στις κατωτέρω οδούς:

 • Στην οδόΓρ. Λαμπράκη, σε όλο το μήκος της.
 • Στην οδόΚενταύρων, σε όλο το μήκος της.
 • ΣτηνΠλατεία Εβραίων.
 • Στην οδόΚύπρου, σε όλο το μήκος της.
 • Στην οδόΟλύμπου, στο τμήμα αυτής από την οδό Κύπρου έως την οδό Βενιζέλου.
 • Στην οδό31ης Αυγούστου, σε όλο το μήκος της.
 • Στην οδόΑεροδρομίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τον ισόπεδο κόμβο με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και στο τμήμα αυτού από την οδό Γεωργιάδου έως τον ισόπεδο κόμβο με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.

Στο Δ.Δ. Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ

Από 06.00΄ ώρα του Σάββατου (30-04-2022) έως πέρατος:

 • στην οδό Οδυσσέα Ελύτη, σε όλο το μήκος της.

Σημειώνεται ότι:

 • Η κίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης (ασθενοφόρα, πυροσβεστικά, κ.λπ.), θα διευκολύνεται από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Παρακαλούνται οι χρήστες του οδικού δικτύου να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών για την ομαλή και απρόσκοπτη εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.