Κώστας Τζίκας: VADEST – Office Party σε ένα από τα πιο σύγχρονα και καινοτόμα τεχνικά γραφεία του Κολωνακίου

0 1.324

Με πλήθος φίλων επέλεξαν οι εμπνευστές της VADEST (www.vadest.gr) του τρικαλινού πολιτικού μηχανικού Κώστα Τζίκα να γιορτάσουν το άνοιγμα των νέων τους γραφείων επί της οδού Πλουτάρχου 18 στο Κολωνάκι.

Η VADEST, δραστηριοποιείται στην εκτίμηση ακινήτων (VALUATION), στην αρχιτεκτονική μελέτη (DESIGN) και  στην κατασκευή (STRUCTURE). Η Μαρία Λιάκου πολιτικός μηχανικός, η Πόπη Νικολάου αρχιτέκτων μηχανικός και ο Κώστας Τζίκας πολιτικός μηχανικός που διατηρεί και έδρα στα Τρίκαλα,   μέσα από μια μακρόχρονη επαγγελματική πορεία  ο καθένας ξεχωριστά, αποφάσισαν να ενώσουν τις  δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν ένα άρτιο και πολυδύναμο γραφείο μελετών – κατασκευών  του οποίου οι παροχές να καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών τους.

Οι τρεις οικοδεσπότες υποδέχτηκαν τους καλεσμένους στο χώρο του γραφείου, όπου σε βίντεο παρουσίασης εξέθεσαν κάποια από τα μεγαλύτερα έργα τους. Η VADEST δραστηριοποιείται στον τομέα της εκτίμησης, της μελέτης και κατασκευής μικρών και μεγάλων ιδιωτικών έργων – συγκροτήματα κατοικιών, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, βιομηχανικά κτίρια, επαγγελματικοί χώροι, μονοκατοικίες, καταστήματα – σε όλη την Ελλάδα.

Το παρόν έδωσαν μεγάλα ονόματα του χώρου των κατασκευών, της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν  ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Γιώργος Κώτσηρας, ο Aντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Χάρης Ρώμας, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο Αντιδήμαρχος Αστικών και Κτιριακών Υποδομών του Δήμου Αθηναίων κ. Φοίβος Αξιώτης, ο πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ κ. Κώστας Μακέδος, ο Διευθύνων Σύμβουλος ΓΑΙΑΟΣΕ κ. Περικλής Νικολάου, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΤΥΠ κ. Χαράλαμπος Μυγδάλης, ο Πρόεδρος του ΣΑΔΑΣ Δημήτρης Ξυνομηλάκης, στελέχη κατασκευαστικών εταιρειών, μηχανικοί, και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού κόσμου. 

Τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr