Κώστας Τόλης: … πήρε μπρος η ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ – Δελτίο Τύπου

0 721

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 υπήρξε μια δημόσια παρέμβαση από την πλευρά μου καλώντας τους ανθρώπους της ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ να βγουν δημόσια και να τοποθετηθούν πως και με ποιο τρόπο «εμπλέκεται» ο Κώστας Τόλης  στο διαγωνισμό της αποκομιδής των απορριμμάτων του Δήμου Μετεώρων μιας και δεν βρίσκομαι πλέον στη θέση του Δντη των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Αντ’  αυτού  με το ηχητικό δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε , είχαμε  μια επίθεση  προς το πρόσωπο μου αποκαλώντας με «φιλόδοξο υποψήφιο δήμαρχο» , χαρακτηρισμός που εμπεριέχει απαξίωση και δείχνει το πολιτικό ήθος του υπογράφοντα.

Χρησιμοποιώντας δε μονταρισμένα και μεμονωμένα αποσπάσματα συνεντεύξεων έχει ως στόχο να επικεντρωθεί σε συγκεκριμένες αναφορές παραποιώντας το ακριβές νόημα των όσων έχουν διατυπωθεί από τα πρόσωπα που παρουσιάζει.

Έχει προφανή στόχο την παραπληροφόρηση και το γεγονός ότι το πράττει χρησιμοποιώντας τη γνωστή «ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ» που διδάσκεται στα κομματικά του φροντιστήρια αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ.

 

Αγαπητοί μου συμμετέχοντες στη ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ,

πιστεύετε ότι αυτό είναι πολιτικός πολιτισμός -τον οποίο κάθε τόσο επικαλείσθε-  και νομίζετε  ότι μ’ αυτές τις πρακτικές είναι ο καταλληλότερος τρόπος  για να οδηγηθούμε στην προεκλογική μας «προγραμματική αντιπαράθεση» για τις επόμενες εκλογές ;

 

Καλαμπάκα 20-03-2023

Κώστας Θ. Τόλης

Αρχιτέκτων Μηχ/κος 

Υποψήφιος  Δήμαρχος Μετεώρων

 

Υ.Γ.

Άδραξε της ευκαιρίας  και γνωστός πολυπράγμων αρθρογράφος  που μας αποκαλεί «ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΥΣ»

Με «δεδομένη την πολιτική βούληση»  θεωρεί τον εαυτό του «νέα δημοτική αρχή από 1-1-2024».

Να του θυμίσω ότι υπήρξε  «εραστής του παρασκηνίου» έχοντας «ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ» να τον ανεβάσουν προσφωνώντας τον  στην εξέδρα.

Να μην ξεχάσω να του ευχηθώ … καλό αγώνα.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.