Κώστας Σιούτας – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μετεώρων με το συνδυασμό « ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ » του Γιάννη Παπαμιχαήλ

0 1,301

ΚΩΣΤΑΣ  ΣΙΟΥΤΑΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μετεώρων με το συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ»  με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Γεννημένος στις 31-05-1985 με καταγωγή από τη Θεοτόκο Χασίων του σημερινού δήμου Μετεώρων του νομού Τρικάλων, είμαι ο δευτερότοκος γιος του Ηρακλή και της Παναγιώτας Σιούτα και αδερφός του Γεώργιου Σιούτα . Είμαι αρραβωνιασμένος με την Παρασκευή Β. Τρέλλη από το Αγιόφυλλο Χασίων.

Έχω αποφοιτήσει από τη σχολή τεχνολογικών εφαρμογών του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και είμαι διπλωματούχος Μηχανικός Αυτοματισμού.

Με την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας, η επαγγελματική μου δραστηριότητα ξεκινά στην ελεύθερη αγορά και μετέπειτα εως και σήμερα στον ιδιωτικό τομέα.

Η ενασχόληση με τα κοινά, σε επίπεδο οικογενειακό, αρχίζει πολλές δεκαετίες πριν καθώς ο αείμνηστος παππούς μου Γεώργιος Σιούτας είχε διατελέσει επί σειρά ετών, πρώτος εκλεγμένος Γραμματέας, της τότε τοπικής κοινότητας Αχλαδέας. Η δική μου ενασχόληση, ξεκινά από τα μαθητικά χρόνια και συνεχίστηκε στα φοιτητικά καθώς ήμουν ενεργό μέλος τόσο στα σχολικά προεδρία όσο και στα συμβούλια της σχολής μου, με δράσεις που επικεντρώνονταν στο να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές-φοιτητές με το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας.

Φτάνοντας στο σήμερα και έχοντας μια κληρονομιά από το ευρύτερο συγγενικό μου κύκλο, η οποία σχετίζεται κυρίως με τις αξίες της ηθικής και της ανιδιοτελούς προσφοράς, θεώρησα καθήκον μου να συνεχίσω να είμαι δραστήριος σε έργα που αφορούν τον τόπο μου και τους κατοίκους αυτού.

Ως απόρροια λοιπόν των παραπάνω και με όπλο την αγάπη και την πίστη που μου έδειξαν τόσο οι δικοί μου άνθρωποι αλλά και σε μεγάλο βαθμό πολλοί συντοπίτες της γενιάς μου και μη, συμπορεύομαι στο πλευρό του κυρίου Γιάννη Παπαμιχαήλ, επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ, ώστε να κάνουμε πράξη μαζί με εσάς αυτό που εκφράζει το όνομα του συνδυασμού μας, αλλά και ταυτόχρονα του μότο που χρησιμοποιούμε : ‘Να πάμε τον τόπο μας ψηλά’.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον κ. Παπαμιχαήλ για την επιλογή μου στο ψηφοδέλτιο του καθώς είναι για εμένα μεγάλη τιμή να βρίσκομαι δίπλα σε ανθρώπους με όραμα, παιδεία και καθαρό βλέμμα όταν κοιτούν το άλλον στα μάτια.

Παλεύουμε για τη νίκη καθημερινώς και όχι μόνο για την πρώτη Κυριακή…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.