Κώστας Πρεβέντης: Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι το χρώμα της ελπίδας για τον Δήμο μας…

0 757

«  Τελικά καταλήγω στο συμπέρασμα, ότι η υψηλότερη φιλοδοξία μου είναι,να είμαι αυτό που ήδη είμαι!!!»

Tomas Merton, Στοχαστής

Αγαπητοί μου φίλοι και συνδημότες, Γνωρίζοντας πως ο οξύς πολιτικός λόγος απωθεί , ακόμη κι αν είναι αληθινός, Επίσης γνωρίζοντας πως οι συγκυρίες δεν ευνοούν τις εντάσεις, Επιλέγω σήμερα να αντιστρέψω λίγο το τρόπο επικοινωνίας μας, βάζοντας κάποια πράγματα στην θέση τους!

 

Αγαπητοί μου φίλοι και συνδημότες,

Ένα όμορφο ταξίδι με αυτοδιοικητικό περιεχόμενο μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Όλοι εμείς ,οι ταξιδιώτες του συνδυασμού « Δύναμη Ευθύνης», υπερνικώντας διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις,επιλέξαμε να είμαστε συγκάτοικοι στο ίδιο όνειρο και συνοδοιπόροι στον δρόμο της δημιουργίας, ως μέλη μιας ορχήστρας με δ/ντή ( της ορχήστρας), τον επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο.

Αγαπητοί μου φίλοι και συνδημότες,

Στο ταξίδι αυτό ,όλοι δικαιούμαστε να είμαστε υπερήφανοι για τις πολιτικές μας επιλογές,υπερνικώντας στεγανά και παρωπίδες!

Η ίδια η κοινωνία μας διδάσκει άλλωστε , πως μπορούμε να συνυπάρχουμε ακόμη και όταν διαφωνούμε, χωρίς να φοβούμαστε την αλήθεια και την κριτική!

Η ίδια η κοινωνία  μας προτρέπει, να σπάσουμε τις φυλακές που ο καθένας έχει χτίσει για τον εαυτό του και να μάθουμε στην συνεργασία, στην συναίνεση και την συνεννόηση!

Αγαπητοί φίλοι και συνδημότες,

Τα παραμύθια που εξυφαίνουν κάποιοι για να επιβιώσουν πρέπει να τελειώσουν!

Το μέλλον του δήμου Μετεώρων έχει μόνο ένα χρώμα και αυτό το εκπέμπει ανενδοίαστα σε όλα τα μήκη και πλάτη των ορίων του δήμου μας – και όχι μόνον-  ο επικεφαλής του συνδυασμού μας , κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος. Είναι το χρώμα της ΕΛΠΙΔΑΣ!!!!!

 

Γεια σας και με την νίκη στις 8 του Οκτώβρη

Γράφει ο Κώστας Πρεβέντης, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr