Κώστας Πατέρας – Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ

0 6.941

Ο κ. Κώστας Πατέρας είναι ένας από τους ανθρώπους που ζητάνε στις 16 Σεπτεμβρίου την ψήφο μας για μια θέση στην Βουλή προκειμένου να εκπροσωπήσει τον νομό μας και εμάς τους κατοίκους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Υποψήφιος με το κόμμα της Ν.Δ ο κ. Κώστας Πατέρας αυτή τη φορά είναι εδώ και ζητά την στήριξή σας. Μάθετε στη συνέχεια περισσότερα πράγματα για τον ίδιο και την υποψηφιότητα του.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ και της ΣΟΦΙΑΣ.

Γεννήθηκα στην Πιαλεία Τρικάλων και διαμένω στα Τρίκαλα, Στεργιοπούλου 3, Τηλ. 24310/24631-26116. Είμαι έγγαμος με δύο αγόρια ιατρούς και μια θυγατέρα φαρμακοποιό.

ΣΠΟΥΔΕΣ

Είμαι Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκανα οκταετής (8ης) Μεταπτυχιακές σπουδές. Τρία χρόνια στην Αγγλία με υποτροφία του ΙΚΥ και πέντε χρόνια στη Φιλοσοφική Σχολή του Παν/μίου Αθηνών. Είμαι κάτοχος του DIPLOMA, MASTER και Ph.D. στην Ψυχολογία και τα Παιδαγωγικά

Εργάστηκα στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως Καθηγητής Φιλόλογος, Γυμνασιάρχης και ως Σχολικός Σύμβουλος. Δίδαξα στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Παν/μίου Θεσσαλίας ως καθηγητής με το Ν.407

Διετέλεσα Αντιπρόεδρος της Τ.Ε. της Ν.Δ. στα Τρίκαλα και μέλος της ΝΟΔΕ. Υπήρξα Υποψήφιος Βουλευτής το 1996 και συμμετείχα σε τέσσερα Κομματικά Συνέδρια. Από το 1996 μέχρι σήμερα είμαι στην πρώτη γραμμή και αγωνίζομαι και για την Ν.Δ. Διατέλεσα Νομαρχιακός Σύμβουλος το 1994-98.

Ήμουν Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Τρικάλων, Αντιπρόεδρος της ΟΛΜΕ, Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων, Μέλος του Δ.Σ. της 2’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού και Λαογραφικού Ομίλου Πιαλείας, μέλος Χριστιανικών Σωμματίων, μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο. Τρικάλων, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ιεροψαλτών Τρικάλων, μέλος Συλλόγου φοιτητών στην Αγγλία και τέλος μέλος του Σωματείου των Μεταπτυχιακών σπουδαστών του Παν/μίου του DUNDEE στην Σκοτία.

Δρ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Ν.Τρικάλων

Δρ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Ν.Τρικάλων

PAT_a

Τρικαλινές και Τρικαλινοί,

Αισθάνομαι επιτακτική την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, ύστερα από την απόφαση του Προέδρου του κόμματος, να είμαι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές. Μετά από πολλές θυσίες και μεγάλους αγώνες ήρθε η ώρα να βαδίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον δρόμο που χάραξε ο Κώστας Καραμανλής.


Πριν τριάμισυ χρόνια πήραμε την εντολή να βγάλουμε την χώρα από τα οικονομικά αδιέξοδα, να συμβάλουμε ουσιαστικά στην ανάπτυξη της και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Τώρα ζητούμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης, για να ολοκληρώσουμε το έργο μας, που ξεκινήσαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες.


Ζητούμε ισχυρή λαϊκή εντολή για να καταθέσουμε έναν αξιόπιστο προϋπολογισμό, για να κάνουμε τις απαραίτητες συνταγματικές αλλαγές, για να υλοποιήσουμε τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα μας.


Στους στόχους μας περιλαμβάνονται η συγκρότηση Εθνικού Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής, η χορήγηση του πολυτεκνικού επιδόματος στις τρίτεκνες οικογένειες, η αύξηση του επιδόματος του ΕΚΟΕΜΣ και των συντάξεων του ΟΓΑ, η ουσιαστική βοήθεια στους γεωργούς και κτηνοτρόφους και η καθιέρωση της κατώτατης Εθνικής σύνταξης. Οι δεσμεύσεις μας έγιναν πράξεις. Κάναμε πολλά, θα κάνουμε περισσότερα. Ο Νομός μας είναι γεμάτος με έργα που τελείωσαν, που εξελίσσονται και που αρχίζουν.


Έγιναν και λάθη, τα οποία αναγνωρίζουμε. Υπήρξαν στελέχη του ευρύτερου δημόσιου τομέα, που δεν ανταποκρίθηκαν στις αρχές της νέας διακυβέρνησης. Είμαστε, όμως, αποφασισμένοι να πετύχουμε νέα δυναμική, νέα ταχύτητα, νέους ρυθμούς. Έχουμε τη γνώση, την εμπειρία και την αποφασιστικότητα που απαιτούν οι δύσκολοι καιροί.

 

 

PAT_s

Απευθυνόμαστε σε όλες τις Τρικαλινές και όλους τους Τρικαλινούς να μας εμπιστευθούν το μέλλον του Νομού μας, το αύριο της χώρας μας. Θέλουμε την ψήφο τους για να χτίσουμε ένα αποτελεσματικό κράτος στην υπηρεσία των πολιτών. Το όραμα μας για βελτίωση των συνθηκών ζωής θέλουμε να το κάνουμε πραγματικότητα. Επιθυμούμε να εργασθούμε για την προοπτική της χώρας με αξιοκρατία, ισότητα, διαφάνεια και αξιοπρέπεια.

Απευθυνόμαστε σε όλες τις Τρικαλινές και όλους τους Τρικαλινούς να μας εμπιστευθούν το μέλλον του Νομού μας, το αύριο της χώρας μας. Θέλουμε την ψήφο τους για να χτίσουμε ένα αποτελεσματικό κράτος στην υπηρεσία των πολιτών. Το όραμα μας για βελτίωση των συνθηκών ζωής θέλουμε να το κάνουμε πραγματικότητα. Επιθυμούμε να εργασθούμε για την προοπτική της χώρας με αξιοκρατία, ισότητα, διαφάνεια και αξιοπρέπεια.

Το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο νομό μας είναι αξιόμαχο, είναι ψηφοδέλτιο νίκης. Μέσα σ’ αυτό εντάσσεται και η δική μου υποψηφιότητα. Όλοι γνωρίζετε ότι είμαι ο αγωνιστής και ο αδικημένος. Όλοι ξέρετε πως αγαπώ τον τόπο μας και πως γνωρίζω άριστα τόσο τα προβλήματα του νομού όσο και την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής μας. Αδικήθηκα πολύ κατά το παρελθόν. Έμεινα, όμως, πιστός στις ιδέες, τις αξίες και τα ιδανικά της παράταξής μου. Όποιος με χτύπησε την πόρτα τού την άνοιξα χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς


Η παρουσία μου στην πολιτική ζωή του Νομού είναι καθοριστική για όλους. Πρέπει κι εγώ να δοκιμαστώ, εκπροσωπώντας τη Ν.Δ. στη Βουλή. Απευθύνομαι σε όλους και ζητώ την στήριξη όλων για να χτίσουμε όλοι μαζί το μέλλον του Νομού μας, το μέλλον των παιδιών μας. Εάν συμφωνείτε με τις προτάσεις και τις σκέψεις μου ας πάμε χέρι-χέρι για να αλλάξουμε το πολιτικό τοπίο, για να αλλάξουμε την Ελλάδα, για να αλλάξουμε την ζωή μας.

Με Σεβασμό και Αγάπη

Δρ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Ν.ΤρικάλωΝ

Επισκέψεις του κ. Κώστα Πατέρα σε διάφορα σημεία του Νομού

{gallery}PROSOPA/K_PATERAS{/gallery}

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.