Κώστας Φαμίσης: Συγχαρητήρια στους συντελεστές έκδοσης του περιοδικού « ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ»

Χαιρετίζω εγκάρδια την έκδοση του περιοδικού «ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ» , δηλαδή ο « φιλόξενος Θεσσαλός »

0 271

Χαιρετίζω εγκάρδια την έκδοση του περιοδικού «ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ» , δηλαδή ο « φιλόξενος Θεσσαλός »

Χαιρετίζω εγκάρδια την έκδοση του περιοδικού «ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ» , δηλαδή ο « φιλόξενος Θεσσαλός » και του εύχομαι μακροημέρευση για το καλό του Νομού Τρικάλων, της πόλεως Καλαμπάκας και γενικότερα της περιφερειακής ανάπτυξης.

– Θερμά συγχαρητήρια στον εκδότη κ. Δημήτρη Κρούπη , για την κυκλοφορία του πρωτοποριακού εκδοτικού του εγχειρήματος. – Ειλικρινείς ευχές για συνεχή ποιοτική και κυκλοφοριακή άνοδο του περιοδικού. . Οι περιγραφές σας είναι φανταστικές. Παρασύρουν τον αναγνώστη σε άλλους τόπους και χρόνους.

– Πράγματι πετύχατε ένα μεγάλο εκδοτικό άθλο του οποίου την επιτυχία θεωρώ βέβαιη, καθότι το παρελθόν εγγυάται το μέλλον.

– Ευχάριστη έκπληξη για εμένα ως χορηγός, ήταν η απόφασή σας για την δωρεάν διανομή! « Η επιστροφή στην ουσία δεν είναι ουτοπία! Είναι ρεαλισμός και αναγκαιότητα».

– Πιστεύω πως το περιοδικό σας αξίζει να κυκλοφορήσει και στα βιβλιοπωλεία, για να έχει μεγαλύτερο αναγνωστικό κοινό.

– Επίσης θέλω να εκφράσω τα Θερμά Συγχαρητήρια μου στον ακούραστο Δημοσιογράφο – Ερευνητή κ. Μάκη Εξαρχόπουλο . Με τις καλύτερες ευχές μου για προσωπική υγεία και ευτυχία.

– Η πληρότητα της ύλης που επιλέξατε , η ποικιλία της, η εύστοχη και αβίαστη σύνδεση της με το παρόν και το παρελθόν της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η καλαισθησία των σελίδων και των εικόνων, αλλά και η κατάλληλη διάταξη της, αποδεικνύει άρτια δημοσιογραφική ικανότητα και υψηλή κατάρτιση.

– Είστε σπουδαίος και ταλαντούχος συγγραφέας – δημοσιογράφος. Αυτό που είστε μέσα , είστε κι έξω από το περιοδικό. Δηλαδή, Ρομαντικός, ανάλαφρος, διακριτικός και, « συνελόντι ειπείν », κατά το ρήμα των αρχαίων, αληθινός.

– Στοιχεία τα οποία συνιστούν θεμελιώδεις προϋποθέσεις και όρους για την θετική αποδοχή του περιοδικού από το απαιτητικό αναγνωστικό κοινό.

– Το περιοδικό σας είναι συγκλονιστικό με ολοζώντανες και εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη κ. Σταύρο Παρχαρίδη, θέλοντας να μοιραστεί μαζί μας την πρόταση μιας διαφορετικής ζωής, με τις λεπτές αποχρώσεις της ευτυχίας. « What a wonderful world »!

– Η έκδοση του περιοδικού σας ανοίγει νέους ορίζοντες τουριστικής προβολής σε πανελλήνιο επίπεδο . Στις 105 σελίδες του περιοδικού σας Αναδεικνύονται νέοι ταξιδιωτικοί προορισμοί, εμπλουτίζοντας τον τουριστικό χάρτη της περιοχής μας.

– Αναδεικνύετε και οικοδομείτε την νέα τουριστική ταυτότητα κάθε Θεσσαλικής πόλης . Ο πολιτιστικός και ο οικονομικός πλούτος μιας σύγχρονης πόλης είναι άμεσα συνδεδεμένος με την ταυτότητα που προβάλετε. Αναδεικνύετε και προβάλετε την άγρια πανίδα και χλωρίδα στο φυσικό τους περιβάλλον που αποτελούν μία μορφή «πόρων» που ανταποκρίνονται σε νέες μορφές τουρισμού. Στοιχεία που τόσο αναγκαία είναι στις μέρες μας μπροστά στον ορατό κίνδυνο εξαφάνισης τους από την λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης.

– Ομολογώ ότι το πρώτο τεύχος αποτέλεσε για μένα μία ευχάριστη έκπληξη. Για την επιτυχία της τοπικής δημοσιογραφίας , της ενημέρωσης , της οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας των συμπολιτών μας. Εύχομαι κάθε επιτυχία και στις επόμενες εκδόσεις του περιοδικού σας.

Αξίζει λοιπόν η καθολική στήριξη αυτής της ευγενούς και « πατριωτικής» προσπάθειας για το καλό του Νομού μας , της πόλεως Καλαμπάκας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, γενικότερα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.