Κοπή πίτας της ΜΟΛΕΚ με πολλές ευχές για τον Παγκόσμιο αγώνα Enduro

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Πέμπτη το βράδυ η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα με σημαντικές παρουσίες του κόσμου της Μοτοσυκλέτας και δεκάδων φίλων και μελών της.

0 73

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Πέμπτη το βράδυ η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα με σημαντικές παρουσίες του κόσμου της Μοτοσυκλέτας και δεκάδων φίλων και μελών της.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Πέμπτη το βράδυ η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα με σημαντικές παρουσίες του κόσμου της Μοτοσυκλέτας και δεκάδων φίλων και μελών της. Η εκδήλωση έγινε στην ταβέρνα “Τα Μετέωρα” του Κώστα Βαβίτσα στο Καστράκι παρουσία του Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Δημήτρη Σακελλαρίου, του αντιδημάρχου επί των πολιτιστικών κ. Δημ. Γκανούλη, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιώργου Δήμου, του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας κ. Μπλασάρντ, του Προέδρου της ΑΜΟΤΟΕ κ. Κορέλη και του Δ/ντη της FIM για τους αγώνες παντός εδάφους κ. Κωνσταντινίδη.

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας στον χαιρετισμό του τόνισε την συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής στο μεγάλο εγχείρημα της ΜΟΛΕΚ που είναι η διοργάνωση και διεξαγωγή του Παγκόσμιου Αγώνα Enduro τον ερχόμενο Ιούνιο στην πόλη μας. Ο κ. Σακελλαρίου επίσης δήλωσε πως στην αποστολή της Γενεύης όπου θα γίνει η παρουσίαση του διαφημιστικού σποτ, μαζί με τα μέλη της ΜΟΛΕΚ θα προσπαθήσει να δώσει το παρών ο ίδιος ή κάποιος εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής. 

Οι υπόλοιποι επίσημοι ευχαρίστησαν τους ανθρώπους της ΜΟΛΕΚ για την πρόσκληση και τόνισαν την μεγάλη σημασία του αγώνα τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε πανελλήνιο αλλά και παγκόσμιο.

Στην συνέχεια ακολούθησε η προβολή του διαφημιστικού σποτ που θα προβληθεί στην Γενεύη μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία για την διοργάνωση του αγώνα. 

Επίσης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των δώρων της Λαχειοφόρου ενώ ζωντανή ορχήστρα διασκέδασε τους παρευρισκόμενους.

 

molek_pita_2011_IMG_0914

Οι κ.κ Σπύρος Μπαούτης και Σωτήρης Πούλιος της ΜΟΛΕ Καλαμπάκας.

molek_pita_2011_IMG_0926

Οι κ.κ Γκανούλης, Σακελλαρίου και Δήμου.

molek_pita_2011_IMG_0946

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας οι κ.κ Μπαούτης, Μπλασάρντ και Σακελλαρίου

Ο κ. Μπλασάρντα στην σύντομη ομιλία του μίλησε για την σπουδαιότητα του αγώνα και θα βοηθήσει και ο ίδιος όσο μπορεί για την ομαλή διεξαγωγη του αγώνα. Διερμηνέας του κ. Μπλασάρντ η Miss Enduro 2010. ( !!! )

molek_pita_2011_IMG_1011

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ κέφι και χορό… Την αρχή έκανε ο κ. Γιώργος Δήμου..

molek_pita_2011_IMG_1026

και στην συνέχεια ο κ. Σακελλαρίου!

molek_pita_2011_IMG_0910

molek_pita_2011_IMG_0923

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.