Κοντά στις επιχειρήσεις και στους εργαζόμενους η Κατερίνα Παπακώστα

0 517

Το εργαστήριο των Ζαχαροπλαστείων ΜΕΛΙΣΣΑ επισκέφτηκε σήμερα Τρίτη 25/06/2019 η υποψήφια Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα.

Σε όμορφη και εγκάρδια ατμόσφαιρα η κα Παπακώστα ξεναγήθηκε στους σύγχρονους χώρους του εργαστηρίου από τον ιδιοκτήτη κ. Χαρχαντή και κράτησε κάποια σημαντικά tips από το team ζαχαροπλαστών που δημιουργούν τους γλυκούς πειρασμούς που γευόμαστε μόνο στα ζαχαροπλαστεία ΜΕΛΙΣΣΑ.

Ο ιδιοκτήτης έκανε σύντομη αναδρομή στη δημιουργία των Ζαχαροπλαστείων και περιέγραψε τις τεχνικές με τις οποίες αξιοποιούν ντόπιες πρώτες ύλες.

Η Κατερίνα Παπακώστα αφού ευχαρίστησε τον υπεύθυνο και τους εργαζόμενους για την υποδειγματική φιλοξενία, δήλωσε ενθουσιασμένη από τις άψογες συνθήκες εργασίας και τον εντυπωσιακό ρυθμό παραγωγής σε μια επιχείρηση που αποτελεί φωτεινό παράδειγμα της Τρικαλινής Επιχειρηματικότητας. Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης η υποψήφια βουλευτής και οι συνεργάτες της δοκίμασαν το ξακουστό παγωτό των ζαχαροπλαστείων ΜΕΛΙΣΣΑ με την ακαταμάχητη πανδαισία γεύσεων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.