Ευχαριστήριο μήνυμα της Φωτεινής Αναστασίου

1 809

Ένας μεγάλος αγώνας ολοκληρώθηκε με την εκλογική διαδικασία της 7ης Ιουλίου. Το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στα Τρίκαλα κατάφερε και ανέβασε το ποσοστό στον νομό μας. Θέλω, λοιπόν, να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου για τον δυνατό αγώνα που δόθηκε ώστε να έχουμε αυτό το καλό αποτέλεσμα!

Η επόμενη μέρα θα μας βρει και πάλι εδώ για να συζητήσουμε και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της περιοχής μας και να παλέψουμε για την ενδυνάμωση του χώρου μας.

Επίσης, εύχομαι καλή θητεία στους βουλευτές που εκλέχθηκαν από τον νομό μας.

Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους όσοι πίστεψαν στην υποψηφιότητά μου, με ενίσχυσαν με την υποστήριξή τους και την βοήθειά τους και με τίμησαν με την ψήφο τους. Όπως είχα ξαναπεί θα κάνω ό,τι μπορώ ώστε να δικαιωθεί η επιλογή τους.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους έδωσαν δίπλα μου αυτό τον ωραίο αγώνα, τον σύζυγό μου, Δημήτρη Φάη, την οικογένειά μου, τους συγγενείς και τους φίλους μου.

Χωρίς εσάς δεν θα ήταν εφικτό τίποτα.

Φωτεινή Αναστασίου

Υποψήφια βουλευτής Κινήματος Αλλαγής

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

1 Σχόλιο
  1. Δημήτρης λέει

    Εύχομαι στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση να ήμαστε όλοι μαζί και ιδιαίτερα οι υποψήφιοι βουλευτές στις συγκεντρώσεις στα μεγάλα κέντρα (Τρίκαλα,Καλαμπάκα, κλπ) όλι πάνω στην εξέδρα μιλώντας ο καθένας για 10-15 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.