Καιρός εβδομάδας: Άστατος καιρός, επιδείνωση την Τρίτη και την Τετάρτη με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, από την Πέμπτη σταδιακή βελτίωση

0 582

Καιρός Δευτέρας: Άστατος καιρός, επιδείνωση την Τρίτη και την Τετάρτη με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, από την Πέμπτη σταδιακή βελτίωση

Του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός, το απόγευμα πιθανές λίγες βροχές ή καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Άνεμοι μεταβλητοί, 3-4 Μποφόρ. Θερμοκρασία, από 19 έως 29 βαθμούς.

Στην Αττική, καλός καιρός, το απόγευμα πιθανή βροχή στα βόρεια του νομού. Άνεμοι μεταβλητοί, 3-4 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 22 έως 33 βαθμούς.

Τρίτη-Τετάρτη, επιδείνωση του καιρού από την Τρίτη με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Πιθανόν ισχυρότερα φαινόμενα στην Ήπειρο, στη Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στη Στερεά και στην Πελοπόννησο. Άνεμοι Βοριάδες, 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο, σταδιακή βελτίωση του καιρού, με αρκετή ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές και λίγες τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Άνεμοι Βοριάδες, 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.