ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε – Έληξε η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής Φακέλων Υποψηφιότητας στο CLLD/LEADER

1 797

Έληξε την Παρασκευή 19/10/2018, η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής Φακέλων Υποψηφιότητας επενδυτικών σχεδίων στα πλαίσια της 1ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παρεμβάσεις Δημοσίου χαρακτήρα, του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER  (ΠΑΑ 2014-2020) για το Ν.Τρικάλων.

Οι προτάσεις/Φάκελοι Υποψηφιότητας που κατατέθηκαν στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι συνολικά 38 με συνολική αιτούμενη δημόσια δαπάνη 3.060.490,66 € υπερκαλύπτοντας την δημόσια δαπάνη της πρόσκλησης. Οι προτάσεις που κατατέθηκαν από τους ΟΤΑ Α’ και Β΄ βαθμού είναι 11, ενώ οι υπόλοιπες 27 κατατέθηκαν από πολιτιστικούς συλλόγους, ΜΚΟ και φορείς που έχουν στο καταστατικό τους υλοποίηση έργων δημοσίου χαρακτήρα.  

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διαδικασία της Αξιολόγησης των Αιτήσεων σε επίπεδο επιλεξιμότητας και κριτήριων επιλογής ώστε να γίνει η τελική ένταξή τους προς χρηματοδότηση.

Ταυτοχρόνως η Αναπτυξιακή Τρικάλων Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α – ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ συνεχίζει τη διαδικασία προετοιμασίας της δημοσίευσης πρόσκλησης έργων Ιδιωτικού Χαρακτήρα που αναμένεται σύντομα .

Ο Πρόεδρος  της

ΕΔΠ/CLLD/LEADER

Χρήστος ΣΙΝΑΝΗΣ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. ΟΧΙάς λέει

    Πρόεδρε της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ και δήμαρχε Μετεώρων τι έγινε με την Διακρατική Συνεργασία του τοπικού προγ/τος LEADER για το έργο με τίτλο: “Διαδρομές και πολιτισμός της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Νομαδικής Μετακίνησης Ζώων-Routes and Civilization of Transhumance World Heritageα), ακόμα δεν εντάχτηκε ο Ασπροπόταμος στην UNESKO;
    Εκείνη η περίφημη Διατοπική Συνεργασία με τίτλο: «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές» που έριχνες ταξιδάκια στις Βρυξέλες όπου ταΐζατε λουκάνικα και κιοφτέδες την ευρωβουλή και τάζατε εξαγωγές τοπικών προϊόντων, εκεί που τους κούφανες όλους με τα λεγάμενα σου, τι αποτελέσματα είχε; Ακόμα δεν άρχισαν οι τραχανοεξαγωγές;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.