Κατερίνα Παπακώστα στον Αρχηγό Γ.Ε.Α: «Η προσήλωσή σας στο καθήκον είναι η εγγύηση της ασφάλειας του Έθνους μας»

0 290

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Τρικαλινή Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα, με τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) κ. Θεμιστοκλή Μπουρολιά. 

Η Βουλευτής συνεχάρη τον κ.  Μπουρολιά για την πρόσφατη ανάληψη της Αρχηγίας του Γ.Ε.Α, επαίροντας ταυτόχρονα το υψηλού επιπέδου στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας και την σπουδαία  συνεισφορά τους στην πατρίδα, όπως επίσης και την προσήλωσή τους καθημερινά στο καθήκον.

Η κα. Παπακώστα τόνισε πως «Το αδιάλειπτο έργο της Πολεμικής μας Αεροπορίας, καθώς οι Αεροπόροι της αποτελούν τους άγρυπνους φρουρούς του εναερίου χώρου μας, συνιστούν εγγύηση για την ασφάλεια της εθνικής μας κυριαρχίας, ειδικά μάλιστα μέσα στις ιδιάζουσες γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές συνθήκες που βιώνουμε.»

Ο Αρχηγός κος. Μπουρολιάς από πλευράς του ενημέρωσε την κα. Παπακώστα, σχετικά με την αναβάθμιση των  υποδομών, ενώ  η συζήτηση επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα, που αφορούν τόσο τις ανάγκες της Πολεμικής Αεροπορίας, όσο και την διαρκή εκπαίδευση και επιμόρφωση του προσωπικού της.

Κλείνοντας, η Βουλευτής εξέφρασε στον Αρχηγό της Αεροπορίας κο. Μπουρολιά, την ευγνωμοσύνη της, που μέσω της μείζονος συνεισφοράς τους κρατούν την σημαία της υπερηφάνειας και της εθνικής μας ισχύος ψηλά!

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr