Κατερίνα Παπακώστα | Καμάρι για τους Τρικαλινούς και υπερηφάνεια για τους Έλληνες το ‘’χάλκινο’’ μετάλλιο του Δ. Θάνου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης!

0 475

Συγχαρητήριο Μήνυμα της Βουλευτή Κατερίνας Παπακώστα, για την διάκριση του Δημήτρη Θάνου στην 3η Θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης, που διεξήχθη στο Βουκουρέστι.

 

«Υπερηφάνεια, μεγάλη χαρά και καμάρι έδωσε η διάκριση του Δημήτρη μας σε κάθε Τρικαλινή και Τρικαλινό, καθώς κατέκτησε με τον αγώνα του, το πείσμα και την αφοσίωσή του, την τρίτη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης, στο οποίο αγωνιζόταν για πρώτη φορά στην κατηγορία των παίδων.

 

Δημήτρη, η πίστη στις δυνατότητές σου και η θέληση για την επίτευξη των στόχων σου σε οδηγούν όλο και πιο ψηλά στην επιτυχία. Κάνοντας όλους εμάς υπερήφανους και γεμίζοντάς μας ανείπωτη χαρά.

Συγχαρητήρια σε ‘σένα, στον προπονητή σου αλλά και στους γονείς σου, για την σπουδαία σου κατάκτηση, γιατί και τα ατομικά αθλήματα προϋποθέτουν ειλικρινή στήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον και καλή συνεργασία.

 

Εύχομαι πάντοτε να κυνηγάς τους στόχους σου και να ανεβαίνεις όσο πιο ψηλά μπορείς!

Θερμά συγχαρητήρια και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες από καρδιάς.»

 

Κατερίνα Παπακώστα

Βουλευτής Ν. Τρικάλων Νέας Δημοκρατίας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr