Κατερίνα Παπακώστα: Απαντητική Δήλωση σχετικά με την παραποίηση των λεγομένων της Βουλευτή σε ραδιοφωνική συνέντευξη

2 2,925

Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα σήμερα, πως ΜΜΕ των Τρικάλων απομόνωσε μία φράση μου διάρκειας δέκα δευτερολέπτων, από συνέντευξη μου συνολικής διάρκειας δεκαπέντε λεπτών, που παραχώρησα στο ραδιοφωνικό σταθμό ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ, σχετικά με τη σφοδρή κακοκαιρία «ΕΛΠΙΣ» που έπληξε την Αττική το τελευταίο εικοσιτετράωρο και την προώθησε σε πλείστα ΜΜΕ.

Από την πρώτη στιγμή της τοποθέτησης μου μίλησα για διερεύνηση και απόδοση ευθυνών σε όλα τα επίπεδα, όπου και αν αυτές ανήκουν, τόσο από πλευράς Πολιτείας, όσο και από πλευράς της διαχειρίστριας εταιρείας – ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ.

Άλλωστε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησης της έχει αποδείξει πως και ξέρει και μπορεί, να αποδίδει τις σχετικές ευθύνες, όταν και όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Στο πλαίσιο λοιπόν της γενικότερης απόδοσης ευθυνών αναφέρθηκα και στο ζήτημα της ατομικής ευθύνης, όχι με τιμωρητική διάθεση, αλλά στο πλαίσιο της διαμόρφωσης μιας εκπαιδευτικής κουλτούρας και οδηγικής συμπεριφοράς όλων μας, όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιας έκτασης και φύσης έντονα καιρικά φαινόμενα.

Σε κάθε περίπτωση δεν αναφέρθηκα στους εγκλωβισμένους οδηγούς, αλλά στη δυνατότητα επιβολής προστίμου στο μέλλον και αφού προηγηθεί η κατάλληλη εκπαίδευση, στις περιπτώσεις, όπου οδηγοί κινούνται με τα αυτοκίνητα τους χωρίς τη χρήση αλυσίδων, παρά τις σχετικές ενημερώσεις και ειδοποιήσεις της Πολιτείας, δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στους συμπολίτες τους, όπως ακριβώς συμβαίνει άλλωστε σε όλα τα σύγχρονα κράτη του κόσμου.

Προς τούτο δε και προς αποκατάσταση της αλήθειας δύναται, όποιος επιθυμεί, να παρακολουθήσει ολόκληρη τη συνέντευξη που έχω παραχωρήσει.

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ – ΠΑΛΙΟΥΡΑ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
2 Σχόλια
  1. ΟΧΙάς λέει

    Κατίνα όταν μπαίνεις στον καλύτερο αυτοκινητόδρομο της πρωτεύουσας, πληρώνεις, και κανένας υπάλληλος της εταιρείας ή τροχονόμος δεν σε κάνει σύσταση για χρήση αλυσίδας που να φανταστείς τι τρομάρα θα περάσεις. Στο κάτω κάτω στην Αθήνα κινούνταν, και όχι στον Ασπροπόταμο.
    Με την ίδια λογική στα χωριά που κάηκαν πρόστιμο γιατί δεν είχαν υδροφόρα, πρόστιμο στους πλημμυροπαθείς γιατί δεν είχαν βάρκα και μπρατσάκια…………

  2. Κατερινα λέει

    Αντί να βάλετε την ουρά κάτω από τα σκέλια και να ζητήσετε ταπεινά συγγνώμη από τον κόσμο που τράβηξε τα πάνδεινα εξαιτίας της ανικανότητας και της ανευθυνότητας αυτής της γελοίας κυβέρνησης των αχρήστων, βγαίνετε και ζητάτε την τιμωρία των θυμάτων. Ελεεινή συμπεριφορά και ελπίζω στις επόμενες εκλογές όλοι να θυμούνται τις κακίες που είπες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.