Καστράκι: Τη Δευτέρα η υποδοχή και την Τρίτη η περιφορά των Ιερών Λειψάνων και των Αγίων Εικόνων από τις Ι. Μ. των Αγίων Μετεώρων – VIDEO

Το απόγευμα της Δευτέρας της Διακαινησίμου, 17 Απριλίου 2017, και ώρα 6:00 μ.μ. στον κεντρικό ναό του χωριού,

0 158

Το απόγευμα της Δευτέρας της Διακαινησίμου, 17 Απριλίου 2017, και ώρα 6:00 μ.μ. στον κεντρικό ναό του χωριού,

Το απόγευμα της Δευτέρας της Διακαινησίμου, 17 Απριλίου 2017, και ώρα 6:00 μ.μ. στον κεντρικό ναό του χωριού,  των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, θα γίνει η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων και των Αγίων Εικόνων από τις Ιερές Μονές των Αγίων Μετεώρων. Εν συνεχεία θα ακολουθήσει ο πασχαλινός εσπερινός.

Την Τρίτη της Διακαινησίμου 18 Απριλίου 2017, θα τελεσθεί το πρωί ο όρθρος και η Θεία Λειτουργία. Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας και περί ώρα 9:30, θα ακολουθήσει η λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και Αγίων Εικόνων πέριξ του χωριού, στις λεγόμενες ράχες.

Περί ώρα 11:30, η όλη πομπή θα επιστρέψει στην κεντρική πλατεία του χωριού όπου θα τελεσθεί ο Μικρός Αγιασμός και η προσκύνηση των Ιερών Λειψάνων και Αγίων Εικόνων.

Τα Ιερά Λείψανα και οι Άγιες Εικόνες θα παραμείνουν στην ενορία μας έως την Κυριακή του Θωμά 23 Απριλίου. Το απόγευμα της Κυριακής, και ώρα 6:00μ.μ θα τελεσθεί ο εσπερινός και αμέσως θα γίνει η αναχώρηση για τις Ιερές Μονές των Αγίων Μετεώρων.

Ας προσέλθουμε με ευλάβεια, σεβασμό και με πίστη προς τους Αγίους μας, και ας τους παρακαλέσουμε ο καθένας μας, να μεσιτεύουν για τις δυσκολίες και τα προβλήματά μας.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Καστρακίου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.