Καστράκι Καλαμπάκας: Υποδοχή ιερών λειψάνων και αγίων εικόνων

Το απόγευμα Δευτέρας 2 Μαϊου και ώρα 6:00 μ.μ στον κεντρικό ναό του χωριού, των Αγίων Πέτρου και Παύλου, θα γίνει η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων

0 101

Το απόγευμα Δευτέρας 2 Μαϊου και ώρα 6:00 μ.μ στον κεντρικό ναό του χωριού, των Αγίων Πέτρου και Παύλου, θα γίνει η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων

Το απόγευμα Δευτέρας 2 Μαϊου και ώρα 6:00 μ.μ στον κεντρικό ναό του χωριού, των Αγίων Πέτρου και Παύλου, θα γίνει η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων και των Αγίων Εικόνων από τις Ιερές Μονές των Αγίων Μετεώρων.

Εν συνεχεία θα ακολουθήσει ο πασχαλινός εσπερινός.

Την Τρίτη της Διακαινησίμου 03 Μαΐου 2016 θα τελεσθεί το πρωί ο όρθρος και η Θεία Λειτουργία. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και περί ώρα 9:30, θα ακολουθήσει η λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και Αγίων Εικόνων πέριξ του χωριού, στις λεγόμενες ράχες. Περί ώρα 11:30, η όλη πομπή θα επιστρέψει στην κεντρική πλατεία του χωριού όπου θα τελεσθεί ο Μικρός Αγιασμός και η προσκύνηση των Ιερών Λειψάνων και Αγίων Εικόνων.

Τα Ιερά Λείψανα και οι Άγιες Εικόνες θα παραμείνουν στην ενορία μας έως την Κυριακή του Θωμά 08 Μαΐου.

Το απόγευμα της Κυριακής, και ώρα 6:00μ.μ θα τελεσθεί ο εσπερινός και αμέ-σως θα γίνει η αναχώρηση για τις Ιερές Μονές των Μετεώρων.

Ας προσέλθουμε με ευλάβεια, σεβασμό και με πίστη προς τους Αγίους μας, να τους παρακαλέσουμε ο καθένας για την υγεία μας, τα προβλήματά μας και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην ζωή μας.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο
Καστρακίου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.