Καρακώστας Στέφανος – Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος για Άγιο Δημήτριο και Γάβρο – Τι είναι για μένα και για σας ο τόπος μας

0 546

Καρακώστας Στέφανος

Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος για Άγιο Δημήτριο και Γάβρο

Τι είναι για μένα και για σας ο τόπος μας.

Μία αγάπη!!! Οι ρίζες μας!!!

Με τον τόπο μας έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο από μικροί, ίσως από τότε που αρχίσαμε να έχουμε αναμνήσεις.  Ήταν οι γιαγιάδες μας, οι παππούδες μας, οι συγγενείς, οι φίλοι μας.

Ήταν η αγάπη των μεγαλυτέρων που μας έκανε να λαχταρούμε τον τόπο μας, που φάνταζε σαν τον παράδεισο στα παιδικά μας μάτια και σαφώς συνεχίζει και παραμένει ο “επίγειος παράδεισος” των τωρινών χρόνων μας.

Στο σήμερα μεταφέρουμε το ίδιο στα δικά μας παιδιά.

Κι  επειδή γίνεται αβίαστα λόγω των συναισθημάτων, νιώθουν ακριβώς το ίδιο.

Ο τόπος μας είναι ένα κομμάτι που δεν θέλουμε και δεν πρέπει να αποβάλουμε. Γιατί αν το σβήσουμε, σβήνουμε, εκτός από τις όμορφες, αναμνήσεις, τον εαυτό μας και τους ανθρώπους που αξίζουν πολλά για μας!!!

Με αίσθημα λοιπόν ευθύνης και σεβασμού, απέναντι στον τόπο μου και στους δημότες μας, απέναντι στην ιστορία, το παρών και το μέλλον των χωριών μας ( Άγιο Δημήτριο – Γάβρο ) απέναντι σε όσα πρόκειται να γίνουν για την ανάπτυξη και την ευημερία των δύο αυτών χωριών μας, αποδέχτηκα την τιμητική για μένα πρόσκληση του Δημάρχου κ. Χρήστου Σινάνη.

Γιατί θέλω και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τον τόπο μας, για τους ανθρώπους μας.

Με ευθύνη, ζέση και όραμα ΖΗΤΩ την εμπιστοσύνη σας και εύχομαι από καρδιάς υγεία, αισιοδοξία, και φώτιση στις ζωές μας!

Η ψήφος σας είναι η δύναμή μου!

Με τιμή

Καρακώστας Στέφανος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.