Κάλεσμα της Ένωσης ΕΒΕ Καλαμπάκας για την απεργία την Τετάρτη 28 Φλεβάρη

0 424

Η Ένωση Ε.Β.Ε Καλαμπάκας συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 28 Φλεβάρη 10:30 το πρωί στην κεντρική πλατεία Καλαμπάκας, να βροντοφωνάξουμε και πάλι ένα χρόνο από το έγκλημα στα Τέμπη μαζί με τον λαό, τα κέρδη τους ή η ζωές μας.

Γιατί η ακρίβεια που καλπάζει στο σπίτι και στο μαγαζί, εξανεμίζει το εισόδημα μας. Γιατί η ανασφάλεια και τα αδιέξοδα είναι η νέα “κανονικότητα” και δε θα την αποδεχτούμε.

Με τα σωματεία των εργαζομένων που παλεύουν και αυτά, όπως και εμείς, για αξιοπρεπές εισόδημα και συνθήκες εργασίας.

Με τα παιδιά μας, τους φοιτητές και μαθητές, που διεκδικούν την αναβάθμιση της δημοσίας δωρεάν ανώτατης εκπαίδευσης για να μπορούν να σπουδάσουν με αξιοπρέπεια χωρίς να επιβαρύνουν
οικονομικά τις οικογένειες τους.

Με τη μικρομεσαία αγροτιά που βρίσκεται ξανά στα μπλόκα διεκδικώντας άμεσα μέτρα ανακούφισης των επιπτώσεων της ακρίβειας και προστασία του εισοδήματος τους.

Επίσης η Ένωση μας θα παρευρεθεί και στην συγκέντρωση το απόγευμα που διοργανώνουν οι οικογένειες των παιδιών που δολοφονήθηκαν στα Τέμπη.

Τέλος καλούμε τα υπόλοιπα σωματεία αυτοαπασχολούμενων, εμπόρων και ελεύθερων επαγγελματιών του Νομού μας, να συμπορευτούν μαζί μας στην πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 28 Φλεβάρη.

ΕΒΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr