Καλαμπάκα: Δυναμικά… μπροστά για τα Χριστούγεννα οι καταστηματάρχες

Πραγματοποιήθηκε απόψε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας η 2η συνάντηση των καταστηματαρχών της Καλαμπάκας για σχεδιασμό δράσεων ενόψει των Χριστουγέννων.

0 288

Πραγματοποιήθηκε απόψε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας η 2η συνάντηση των καταστηματαρχών της Καλαμπάκας για σχεδιασμό δράσεων ενόψει των Χριστουγέννων.

 

Πραγματοποιήθηκε απόψε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας η 2η συνάντηση των καταστηματαρχών της πόλης για σχεδιασμό δράσεων ενόψει των Χριστουγέννων.

Στην αποψινή συνάντηση έδωσαν το παρών περισσότεροι καταστηματάρχες που κατέθεσαν τις απόψεις τους για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για τις μέρες των εορτών προκειμένου να βγει ο κόσμος και οι επισκέπτες στην πόλη.

Αποφασίστηκε στις 29 Δεκεμβρίου να γίνει μια εκδήλωση με πολλές δράσεις για μικρούς και μεγάλους, μια εκδήλωση όπου θα δοθούν δώρα σε παιδιά από Άγιο Βασίλη, ομοιόμορφος στολισμός στα καταστήματα αλλά και στολισμός σε κεντρικά καταστήματα που δεν λειτουργούν ενώ θα τοποθετηθεί στην πλατεία Ρήγα Φεραίου η παλιά φάτνη σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμπάκας.

Η επιτροπή του Εμπορικού Συλλόγου που θα κάνει τις σχετικές επαφές με τους καταστηματάρχες της πόλης γενικότερα για όλα τα παραπάνω θα μεταφέρει τις ιδέες στην Δημοτική Αρχή και όλοι αναμένουμε τα αποτελέσματα.

Πάντως φαίνεται πως οι καταστηματάρχες της Καλαμπάκας παίρνουν την τύχη στα χέρια τους…

emporoi IMG 3098emporoi IMG 3101emporoi IMG 3103emporoi IMG 3106emporoi IMG 3107emporoi IMG 3108emporoi IMG 3110emporoi IMG 3111emporoi IMG 3115emporoi IMG 3116

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.