Καλαμπάκα – Συνεχίζει με ζήλο το έργο του το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεατρικού Εργαστηρίου Επί Σταγών

Μέσα σε ένα όμορφο και ευχάριστο κλίμα, όπως θα άρμοζε, έγινε η Γενική Συνέλευση και η εκλογική διαδικασία για νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Θεατρικό Εργαστήρι Επί Σταγών.

0 217

Μέσα σε ένα όμορφο και ευχάριστο κλίμα, όπως θα άρμοζε, έγινε η Γενική Συνέλευση και η εκλογική διαδικασία για νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Θεατρικό Εργαστήρι Επί Σταγών.

Μέσα σε ένα όμορφο και ευχάριστο κλίμα, όπως θα άρμοζε, έγινε η Γενική Συνέλευση και η εκλογική διαδικασία για νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Θεατρικό Εργαστήρι Επί Σταγών.

Η Γενική Συνέλευση έγινε στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης όπου το πρώην Διοικητικό Συμβούλιο έκανε μια αναδρομή στην πορεία του “Επί Σταγών” όλα τα χρόνια παρουσίας του στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Την αρχή έκανε ο κ. Σινάνης Χρήστος ο οποίος και ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν και συνεχίζουν να είναι κοντά στο Θεατρικό Εργαστήρι. Ο κ. Σινάνης ευχαρίστησε τον σκηνοθέτη κ. Νικόπουλο Λεωνίδα την “ψυχή” του εργαστηρίου, το κοινό της πόλης αλλά και της γύρω περιοχής που στηρίζουν τις θεατρικές παραστάσεις, όλους τους ηθοποιούς, μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν στα έργα που ανέβηκαν έως τώρα, τα ΜΜΕ της πόλης, τις Δημοτικές Αρχές και όλους όσους βοηθάνε για την επιτυχημένη πορεία.

Επίσης έκανε αναφορά στις παραστάσεις που ανέβηκαν και την συμμετοχή του Εργαστηρίου σε διάφορες εκδηλώσεις.

Τον λόγο πήρε ο κ. Γιώργος Δήμου, αντιπρόεδρος, ο οποίος ευχαρίστησε με την σειρά του όλα τα μέλη του Θεατρικού Εργαστηρίου και τον κ. Λεωνίδα Νικόπουλο που μέσα από την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, δίδονται παραστάσεις και σε άλλες πόλεις, προβάλλοντας παράλληλα και την πόλη. Επίσης ο κ. Δήμου έκανε αναφορά στην οικονομική στήριξη του Θεατρικού Εργαστηρίου που γίνεται από την συνδρομή των μελών και το εισιτήριο στις παραστάσεις όπου τα χρήματα δίδονται για τα σκηνικά και τα ρούχα ( βεστιάριο ).

Ο Ταμίας κ. Νταμπαλής Βασίλης αναφέρθηκε στο οικονομικό μέρος και δη στα έσοδα – έξοδα του Θεατρικού Εργαστηρίου.

Στην συνέχεια ο σκηνοθέτης του Εργαστηρίου κ. Νικόπουλος Λεωνίδας ξεκινώντας την τοποθέτησή του, ευχαρίστησε τον κ. Τσαφουλόπουλο Γιώργο που είναι κοντά στις παραστάσεις και προσφέρει ακούραστα στον ήχο και στον φωτισμό της κάθε παράστασης για το καλύτερο αποτέλεσμα.

“Στο μυαλό μου είχα κάτι μεγάλο” τόνισε ο κ. Νικόπουλος “και βλέπω πως αυτό το πετυχαίνουμε με την βοήθεια όλων που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια όσο δεν πάει άλλο” λέγοντας πως χρειάζεται πολύς κόσμος και νέες ιδέες για περισσότερα ακόμα πράγματα όπως αρμόζει στην Καλαμπάκα.

Θα συνεχίσω να δουλεύω ακούραστα και όλοι μαζί θα έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Την Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος κ. Αλμπάνης Ηρακλής ο οποίος ευχαρίστησε το Θεατρικό Εργαστήρι για την προσφορά του στον Δήμο Καλαμπάκας τονίζοντας πως η Δημοτική αρχή είναι κοντά τους όπως και σε κάθε άλλο σύλλογο και θα προσφέρει την όποια βοήθεια χρειαστεί.

Στην συνέχεια ο κ. Σινάνης έκανε κάλεσμα για τις υποψηφιότητες που θα ήθελαν να υποβάλουν οι παρευρισκόμενοι με τους παρόντες να δίνουν “δια βοής” την ψήφο τους και να “εμπιστεύονται” για ακόμα μια διετία το υπάρχων Διοικητικό Συμβούλιο, με μοναδική προσθήκη στην θέση του κ. Ζήση Παπαϊωάννου, τον κ. Νίκο Κοσβύρα.

Το Δ.Σ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Σινάνης Χρήστος

Αντιπρόεδρος: Δήμου Γεώργιος

Γραμματέας: Νάκης Βασίλειος

Ταμίας: Νταμπαλής Βασίλειος

Μέλη: Νικόπουλος Λεωνίδας, Πάλλας Φώτιος, Κοσβύρας Νίκος

epi stagonIMG 9216epi stagonIMG 9218epi stagonIMG 9224epi stagonIMG 9232epi stagonIMG 9237epi stagonIMG 9239epi stagonIMG 9244

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.