Καλαμπάκα – Ενημέρωση για το ΚΑΡΑΤΕ την Κυριακή το απόγευμα στις 19:00 από τον Αντιπρόεδρο της ΕΛ.Ο.Κ Γιώργο Κοσμίδη

Το τελευταίο διάστημα η ΕΛ.Ο.Κ. έχει ξεκινήσει ένα αγώνα ενημέρωσης σε όλη την Ελλάδα για τους αναγνωρισμένους συλλόγους Καράτε,

0 228

Το τελευταίο διάστημα η ΕΛ.Ο.Κ. έχει ξεκινήσει ένα αγώνα ενημέρωσης σε όλη την Ελλάδα για τους αναγνωρισμένους συλλόγους Καράτε,

Το τελευταίο διάστημα η ΕΛ.Ο.Κ. έχει ξεκινήσει ένα αγώνα ενημέρωσης σε όλη την Ελλάδα για τους αναγνωρισμένους συλλόγους Καράτε, διότι δυστυχώς υπάρχουν δεκάδες σύλλογοι ανά την Ελλάδα που παραπληροφορούν και παραπλανούν τον κόσμο αυτοαποκαλούμενοι αναγνωρισμένοι σύλλογοι Καράτε .

Από το νομό Τρικάλων υπάρχουν μόνο δύο αναγνωρισμένοι σύλλογοι . Ο Παντρικαλινός Α.Σ. Καράτε και ο Α.Σ. Θεσσαλός που έχουν το δικαίωμα να διδάσκουν Καράτε . Υπάρχουν όμως αρκετοί που ψεύδονται και δηλώνουν αναγνωρισμένοι σύλλογοι του αθλήματος με κύριους αποδέκτες των ψευδών αυτών ισχυρισμών τα μικρά παιδιά που είναι το μέλλον όλων των αθλημάτων και του τόπου μας . Αγνοώντας λοιπόν το γεγονός αυτό οι αθλητές εντάσσονται σε αυτούς τους συλλόγους , με αποτέλεσμα να μην έχουν καμία απολύτως αναγνώριση στο άθλημα του Καράτε .

Έκρινα λοιπόν απαραίτητο να επισκεφτώ το νομό Τρικάλων και να προβώ σε ομιλία έτσι ώστε να ενημερώσω τους πολίτες της περιοχής .

Προσκαλώ όλα τα Μ.Μ.Ε. και όσους ενδιαφέρονται  να μάθουν γύρω από το ΚΑΡΑΤΕ στην Ελλάδα και την περιοχή, να παραστείτε στην ομιλία μου , που θα γίνει στης 22 Σεπτεμβριου και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Διβάνι στην Καλαμπάκα.

Με τιμή

Γεώργιος Κοσμίδης

Ά Αντιπρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.