Καλαμπάκα: Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Λευτέρη Αβραμόπουλου «Οι γυναίκες στο προσκήνιο» – PHOTOS

0 4.775

Στις αίθουσες του Grand Meteora Hotel, στο Καστράκι Καλαμπάκας ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων, Λευτέρης Αβραμόπουλος και ο συνδυασμός «Δύναμη Ευθύνης» πραγματοποιούν απόψε την πρώτη εκδήλωση της παράταξης με θέμα «Οι γυναίκες στο προσκήνιο», στην πολιτική, στην κοινωνία, στο επιχειρείν, στην οικογένεια.

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος αναλύει τις σκέψεις του για το πρόβλημα των έμφυλων ανισοτήτων, για την ανάγκη οικοδόμησης μιας κοινωνίας ίσων ευκαιριών, με δικαιοσύνη και συμμετοχή για όλους.

Επίσης, για τον σημαντικό ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στο ζήτημα, αλλά και για τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να λάβει ως η επόμενη Δημοτική Αρχή του Δήμου Μετεώρων.

Παράλληλα, γυναίκες, που πρωταγωνιστούν σε όλα τα πεδία δραστηριότητας, συνθέτουν το πάνελ και θα μοιραστούν μαζί μας τα προβλήματα αλλά και τις προτάσεις τους ως μάχιμες γυναίκες.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, η αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Τρικάλων Σοφία Αλεστά, η hair stylist Μαρία Καρούτα και η φωτογράφος Εύη Ναστογιάννη.

Απίστευτη… προσέλευση κόσμου στην εκδήλωση του Λευτέρη Αβραμόπουλου – PHOTOS

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr