Απίστευτη… προσέλευση κόσμου στην εκδήλωση του Λευτέρη Αβραμόπουλου – PHOTOS

0 7.472

Στις αίθουσες του Grand Meteora Hotel, στο Καστράκι Καλαμπάκας ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων, Λευτέρης Αβραμόπουλος και ο συνδυασμός «Δύναμη Ευθύνης» πραγματοποίησαν απόψε την πρώτη εκδήλωση της παράταξης με θέμα «Οι γυναίκες στο προσκήνιο», στην πολιτική, στην κοινωνία, στο επιχειρείν, στην οικογένεια η οποία είχε τεράστια επιτυχία με απίστευτη προσέλευση κόσμους από τον Δήμο Μετεώρων.

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος ανέλυσε τις σκέψεις του για το πρόβλημα των έμφυλων ανισοτήτων, για την ανάγκη οικοδόμησης μιας κοινωνίας ίσων ευκαιριών, με δικαιοσύνη και συμμετοχή για όλους.

Επίσης μίλησε για τον σημαντικό ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στο ζήτημα, αλλά και για τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να λάβει ως η επόμενη Δημοτική Αρχή του Δήμου Μετεώρων.

Παράλληλα, γυναίκες, που πρωταγωνιστούν σε όλα τα πεδία δραστηριότητας, μίλησαν μπροστά στο κοινό και ήταν η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, η αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Τρικάλων Σοφία Αλεστά, η hair stylist Μαρία Καρούτα και η φωτογράφος Εύη Ναστογιάννη.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση για όλους τους παρευρισκόμενους.

Ακολουθεί σχετικό φωτορεπορταζ:

Καλαμπάκα: Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Λευτέρη Αβραμόπουλου «Οι γυναίκες στο προσκήνιο» – PHOTOS

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr