Καλαμπάκα: Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Δημιουργούν Πολιτιστικό Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

0 286

Ο Δήμος Μετεώρων εισάγει μια καινοτόμο υπηρεσία στον διαδικτυακό του τόπο, προσφέροντας στους πολιτιστικούς συλλόγους του δήμου τη δυνατότητα να καταχωρούν και να προβάλλουν τις εκδηλώσεις τους με έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο.

Μέσω της νέας υπηρεσίας, οι πολιτιστικοί σύλλογοι έχουν τη δυνατότητα να καταχωρούν τις προγραμματισμένες τους εκδηλώσεις στο Site του Δήμου. Μετά την υποβολή, οι καταχωρημένες εκδηλώσεις υπόκεινται σε έγκριση πριν εμφανιστούν δημόσια.

Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει στην ενίσχυση της επικοινωνίας μεταξύ των πολιτιστικών οργανώσεων, του Δήμου και των κατοίκων, παρέχοντας ένα κεντρικό σημείο πληροφόρησης για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της περιοχής.

Με τη δυνατότητα αυτής της διαδικτυακής πλατφόρμας, οι δημότες και οι επισκέπτες μπορούν να ενημερώνονται εύκολα και γρήγορα για τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην περιοχή. Αυτό προωθεί την κοινωνική συμμετοχή και συνεισφέρει στην οικονομική ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας. Αυτή η νέα πρωτοβουλία αποτελεί μια σημαντική επέκταση της ψηφιακής παρουσίας του Δήμου μας και συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός δυναμικού πολιτιστικού περιβάλλοντος.

H ιστοσελίδα του Δήμου Μετεώρων αναμένεται να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για την προώθηση των τοπικών εκδηλώσεων και τη δημιουργία ενός ενεργού και συνδεδεμένου πολιτιστικού κοινού.

Καταχώρηση Εκδήλωσης: ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Από το γραφείο του Δημάρχου

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr