Και τα μυαλά στα κάγκελα….!!!

0 775

Αρχίζουν οι εμβολιασμοί, ευκαιρία για selfies, που τόσο στερήθηκαν κάποιοι μιας και σταμάτησαν οι περιφορές, και το κόψιμο βασιλόπιτας.

Φέτος οικονομικά, τι το θες το ταγιέρ και το μαλλί ανταύγειες γκαρμπολάχανο, δεν έχει φρεντουτσίνο ποιος θα σε δει ρε θεια, μόνο μέχρι το κάδο θα πας να πετάξεις τα σκουπίδια.

Τέρμα το σπατουλάρισμα η μάσκα τα κρύβει όλα, μουστάκια, κρεατοελιές, ακόμα και τις τσίμπλες.

Δε λέω σας έφαγε η ακινησία, με τα γυμναστήρια κλειστά, ευκαιρία ρίξτε το στο περπάτημα, αλλά πάντα εξοπλισμένοι, με μαγκούρα για κανένα αδέσποτο, προς αποφυγή επίθεσης, και φακό γιατί νυχτώνει γρήγορα και σε αρκετούς δρόμους οι λάμπες είναι διακοσμητικές.

Όσο για εσάς που βαριέστε να περπατήσετε και πάτε κουρσάτοι στην Τρικάλων, δεν θα σας περάσει, ο δήμαρχος αγοράζει κάμπριο για την δημοτική αστυνομία και τότε θα δείτε.

Προς το παρόν αποφύγετε τους δρόμους πέριξ του δημαρχείου γίνονται έλεγχοι, το είπε ο αντιδήμαρχος 820 παρακαλώ!!

Εσείς που πήγατε και στολίσατε τα έλατα στην πλατεία με το που περάσουν οι γιορτές να μου κάνετε τη χάρη να πάτε να ξεστολίσετε. Ο δήμος πρέπει να κατεβάσει τη φάτνη από τον βράχο, και η διαδικασία είναι δύσκολη και χρονοβόρα, θα πάρει μέχρι την Τσικνοπέμπτη.

Στην οδό Ιωαννίνων μην σκούζετε για τα πεζοδρόμια το έργο θα τελειώσει γρηγορότερα από τη οδό Σιδηροδρόμου.

Τώρα για τις απόκριες μην ελπίζετε σε τζάμπα φασολάδα, selfies με τον δήμαρχο και τη κουστωδία γιοκ. Είδατε κανένα από αυτούς να αγοράζει κουστούμι με click away, μόνο ο Άδωνης αγόρασε.

Οι κυνηγοί μην ξεχάσετε να πάτε κανένα λαγό στους βουλευτές που έδωσαν μάχη για επιτραπεί το κυνήγι.

Όσοι έχετε στη κατοχή σας τρουβάδες δώστε τους στον αντιδήμαρχο γιατί σύμφωνα με δήλωσή του είναι έτοιμοι στο δήμο να βάλουν τα κεφάλια τους στο τρουβά όποτε και χρειαστεί.

Σατιρίζει… Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΙΑΣ…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.