Ιωάννα Λαΐου – Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ” του Υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Μετεώρων Γιάννη Παπαμιχαήλ

0 1.265

Ιωάννα Λαΐου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ” του Υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Μετεώρων Γιάννη Παπαμιχαήλ

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γάβρο Καλαμπάκας στις 11–8-1980.

Κατάγεται από αγροτική οικογένεια και είναι έγγαμη με ένα παιδί.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας.

Είναι Ειδικός Ακοοπροθετιστής πτυχιούχος ηλεκτρονικός μηχανικός του ΑΤΕΙ Λαμίας και κάτοχος μετεκπαιδευτικού τίτλου σπουδών στην Ακοολογίας-Νευροωτολογίας της Α΄και Β’Ωτορινολαριγγολογικής Κλινικής της Ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ Αθηνών.Είναι αναγνωρισμένο μέλος του συλλόγου Ακοοπροθετιστών Ελλάδος(αρ.247) και του Ευρωπαϊκού συλλόγου Ακοοπροθετιστών (AEA-European Assocation of Hearing Aids)

Κάτοχος πιστοποιητικού γλώσσας προγραμματισμού  σε βάσεις δεδομένων (Microsoft SQL Server 2005)
Εμπειρία στην σχεδίαση και ανάπτυξη Web εφαρμογών με γλώσσα C#, σε πλατφόρμα ASP.NET

Κάτοχος πτυχίου γνώσης της Αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο πολύ καλό.

‘Έχει εργασθεί ως ηλεκτρονικός μηχανικός στον τομέα της κατασκευής-επισκευής και εφαρμογής των ακουστικών βαρηκοΐας σε μεγάλη εταιρείας της Αθήνας κατά τα έτη 2005-2012.

Σήμερα διατηρεί πρότυπο κέντρο εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας-συσκευών ακοής στην πόλη της Καλαμπάκας από τον Ιούλιο του 2014 , φροντίζοντας να ενημερώνεται διαρκώς και επισταμένως για την τεχνολογική εξέλιξη των ακουστικών βαρηκοΐας με κύριο στόχο την βελτίωση της ικανότητας της επικοινωνίας των βαρήκοων.

Παρακολούθησε σεμινάρια με θέματα την Ακοή- Βαρηκοΐα -Κώφωση με κύριους διοργανωτές μεγάλα νοσοκομεία της χώρας.

Έχει δώσει παραδείγματα προσφοράς και αλληλεγγύης στον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο.

Καταλύτης στην θετική λήψη της απόφασης να ασχοληθώ με τα κοινά αποτέλεσε η έλλειψη βασικών υποδομών στήριξης της καθημερινότητας των συνδημοτών μου καθώς και η απουσία σεβασμού βασικών αναγκών των ανθρώπων που ζούν και δραστηριοποιούνται στα Χάσια , υποβαθμίζοντας έτσι το βιοτικό επιπέδο των Χασιωτών.

Τα “θα” των τελευταίων ετών, τα οποία αποδεδειγμένα πλέον παρέμειναν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας πρέπει να αντικατασταθούν από έργα που θα καλυτερεύσουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μου.

Εν κατακλείδι τα παρεμελημένα Χάσια ήρθε η ώρα να αποκτήσουν την αίγλη και την ανάπτυξη που τους αξίζουν,ήρθε η ώρα αυτό το πολύτιμο στολίδι του δήμου μας να βρει την χαμένη του λάμψη σε όλα τα επίπεδα της υγιούς ανάπτυξης μιάς πολιτισμένης κοινωνίας πολιτών που ξέρουν να διεκδικούν και σύναμα να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο γράφοντας έτσι μια λαμπρή ιστορία για το μέλλον του τόπου μας.Είμαι βέβαιη ό,τι το ανθρώπινο δυναμικό των Χασίων και δη η νεολαία ,μπορεί να ανατρέψει τα φαινόμενα ωχαδερφισμού και εγκατάλειψης.

Με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τον τόπο όπου μεγάλωσα, ζητώ να συμπορευτούμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ Χασιώτες ΜΑΖΙ και να οδηγήσουμε τον τόπο μας στην ευημερία,την πρόοδο και την αδελφοσύνη .

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ-ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ-ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Λαίου Ιωάννα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.