Ηλίας Βλαχογιάννης: Πανηγυρίζουν για την έξοδο, απ το αχρείαστο 3ο Μνημόνιο

0 782

Η Κυβέρνηση αρχίζει τους πανηγυρισμούς, για την “έξοδο”της χώρας απ τα ….. “Μνημόνια.’..

Βασική επωδός ότι οι “άλλοι”, το “παλιό πολιτικό σύστημα”, οδήγησαν τον τόπο μας στη χρεοκοπία, κι αυτοί, οι “πατριώτες αριστεροί ” ,μας βγάζουν απ αυτά. …

Ότι η ΠΑΤΡΊΔΑ μας από αύριο, γίνεται μια κανονική χώρα, ότι διαφεντευουμε πλέον το μέλλον μας ,ότι χάρις στις προσπάθειες του Πρωθυπουργού μας Αλέξη ΤΣΊΠΡΑ, “παίρνουμε την τύχη στα χέρια μας ” ..

Φυσικά, ούτε μία αράδα για τις δικές τους ευθύνες και την τραγική για τη χώρα περίοδο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ…

Ούτε λέξη για το ΑΧΡΕΊΑΣΤΟ τρίτο ΜΝΗΜΌνΙΟ

Ούτε λέξη για τα 86 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ,.που φόρτωσαν στις πλάτες του Ελληνικού λαού…. Ούτε λέξη για την ΥΠΟΘΉΚεΥΣΗ της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια….

Ούτε λέξη για τη διαρκή λιτότητα με τα τεράστια ΥΠΕΡΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ μέχρι το 2060 !!!!

Ούτε λέξη για τις επερχόμενες ΜΕΙΏΣΕΙΣ των ΣΥΝΤΆΞΕΩΝ και του ΑΦΟΡΟΛΌΓΗΤΟΥ….

Και βέβαια, χωρίς ούτε μία ΣΥΓΝΏΜΗ που ΈΡΙΞΑΝ μια ΚΥΒΈΡΝΗΣΉ για να πάρουν μια ώρα αρχύτερα την εξουσία, χωρίς να αναλογισθουν τη μεγάλη ζημιά που προκάλεσαν στη ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ….

Για όλα αυτά, θα έπρεπε να ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ. Και να ζητήσουν ταπεινά ΣΥΓΓΝΏΜΗ απ τις ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ, για την ΑΝΙΚΑΝΌτΗΤΑ τους και τα τερατώδη ΨΈΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ..

Για τα οποία δυστυχώς, ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, θα ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ …. Ενώ ο Ελληνικός λαός, θα ΠΛΗΡΩΝΕΙ ,μέχρι τουλάχιστον το 2060,τους ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ και την ΑΝΙΚΑΝΟΤΓΡΑ ΤΟΥΣ…

Ηλίας Γ Βλαχογιάννης, πρ.Νομαρχης και Βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr