Ιδρύθηκε στο Αγιόφυλλο Ομάδα Παραγωγών Αρωματικών Φυτών

Με την τεχνική υποστήριξη και βοήθεια του γνωστού γεωπόνου Ντίνου Μπλιάτσιου, Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας «ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.»

0 324

Με την τεχνική υποστήριξη και βοήθεια του γνωστού γεωπόνου Ντίνου Μπλιάτσιου, Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας «ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.»

Με την τεχνική υποστήριξη και βοήθεια του γνωστού γεωπόνου Ντίνου Μπλιάτσιου, Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας «ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.» ιδρύθηκε και στη Δυτική Θεσσαλία άλλη μια οργάνωση παραγωγών αρωματικών φυτών με το διακριτικό τίτλο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ».

Με βασική καλλιέργεια τα αρωματικά φυτά και ιδιαίτερα τη ρίγανη και το τσάι του βουνού, 25 νέοι παραγωγοί, με όραμα και διάθεση ίδρυσαν τον νέο συνεταιρισμό την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, στα Τρίκαλα.

Η έδρα του συνεταιρισμού, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, θα είναι το Αγιόφυλλο. Οι συμμετέχοντες παραγωγοί έχουν ήδη εγκατεστημένες καλλιέργειες με ρίγανη και τσάι. Φιλοδοξία τους είναι να αναπτυχθούν στα συγκεκριμένα προϊόντα με στόχο την κάλυψη της Ελληνικής αγοράς.

Η προσωρινή διοίκηση αποτελείται από τους:

Πρόεδρος: Σουλιόπουλος Γεώργιος

Αντιπρόεδρος: Καραγιάννης Ευθύμιος

Γραμματέας: Μέμτσας Σπυρίδων

Ταμίας: Γιώτας Δημήτριος

Μέλος: Νίκου Θεολόγης

Οι Έλληνες παραγωγοί αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων με την υποστήριξη και βοήθεια του Ντίνου Μπλιάτσιου και τη «ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.» παίρνουν πλέον τις τύχες των εκμεταλλεύσεών τους στα χέρια τους.

πηγή: agronews.gr

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει μέλος μπορεί να επικοινωνεί με τον προσωρινό Γραμματέα κ. Μέμτσα ΣΠύρο στο τηλ.: 6972407848.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.