Η Ζαχαρούλα Γιαβρούτα – Λούδα για τις δηλώσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων

Ως μόνιμος κάτοικος κι επαγγελματίας της Διαβας Καλαμπακας που ανήκει στο Νόμο Τρικάλων αισθάνομαι την ανάγκη να ουρλιάξω και να πω οτι δεν αντέχω άλλο.

0 207

Ως μόνιμος κάτοικος κι επαγγελματίας της Διαβας Καλαμπακας που ανήκει στο Νόμο Τρικάλων αισθάνομαι την ανάγκη να ουρλιάξω και να πω οτι δεν αντέχω άλλο.

Ως μόνιμος κάτοικος κι επαγγελματίας της Διαβας Καλαμπακας που ανήκει στο Νόμο Τρικάλων αισθάνομαι την ανάγκη να ουρλιάξω και να πω οτι δεν αντέχω άλλο. Την ανοχή. Τις καθεστωτικές συμπεριφορές. Την ανασφάλεια.

Αναφέρομαι φυσικά στις δηλώσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων Κ. Δημητρίου Παρθένη. Και ζήτω από όλους τους βουλευτές του Ν. Τρικάλων να τοποθετηθούν.

Ειμαι ασφαλής; Αν συμβεί οτιδήποτε σε μένα και στην οικογένεια μου μπορούμε να παμε στο νοσοκομείο; Ο Κ. Παρθένης έχει ορκιστεί.

Η αγάπη του ομως για τον Κ. Πολάκη τον έκανε να ξεχάσει τον όρκο του. Επιςης υπάρχουν νόμοι και κανόνες σ αυτη τη χωρα οσο κι αν τους ξεχνάνε κάποιοι.

Να θυμίσω κάποιους. Αρχη της αμεροληψίας. Ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους πολίτες. Αυτά για αρχη. Εχω τοποθετηθεί αρνητικά για τον Πολάκη και θα συνεχίσω να το κανω οσο φέρεται σαν αγροίκος. Μπορω να παω στο νοσοκομείο Τρικαλων; Ξερω οτι θα εγγυηθούν για μένα και την οικογένεια μου όλοι οι γιατροί κι οι νοσηλευτές που ασκούν το λειτούργημα τους με απίστευτη αυταπάρνηση.

Ο Κ. Παρθένης ομως; Δεν το πιστεύω οτι εν έτη 2016 και με πρώτη φορα αριστερά κυβέρνηση ζω χούντα. Ειναι χούντα.

Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.