Η συμπολίτισσά μας Άννα – Ελευθερία Τζιουβάρα διακρίθηκε στους αγώνες σκοποβολής στα Ιωάννινα

0 3,092

Την 2η θέση κατέλαβε η νεαρή συμπολίτισσά μας Άννα – Ελευθερία Τζιουβάρα στην κατηγορία Standard Ladies κατά τον Πανελλήνιο Αγώνα Ραβδωτού Τυφεκίου Πρακτικής Σκοποβολής που έγινε στα Ιωάννινα το Σάββατο 26 Οκτωβρίου.

Η Άννα – Ελευθερία συμμετείχε με τον Όμιλο Φίλων Σκοποβολής Τρικάλων και το σχετικό δελτίο τύπου έχει ως εξής:

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 διεξήχθη από την Σκοπευτική ομοσπονδία Ελλάδος στο σκοπευτήριο του Αθλητικού Ομίλου ΜΠΟΥΝΤΟ, στα Ιωάννινα, ο πανελλήνιος αγώνας Ραβδωτού Τυφεκίου Πρακτικής Σκοποβολής.

Οι αγωνιζόμενοι έπρεπε να εκτελέσουν βολές από 30 έως 160 μέτρα, σε 8 διαφορετικά στάδια, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, με δυσκολίες στις γωνίες βολής καθώς και μετακίνησης. Ο ελάχιστος αριθμός φυσιγγίων ήταν τα 75.

Ο Όμιλος Φίλων Σκοποβολής Τρικάλων συμμετείχε με την Τζιουβάρα Άννα Ελευθερία και τον Μισιάκα Γεώργιο, οι οποίοι κατέλαβαν την 2η και 1η θέση στις κατηγορίες νεανίδων και εφήβων αντίστοιχα.

Ο Όμιλος συγχαίρει τους αθλητές για την επίδοση τους και ευχαριστεί τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τούς.

Ευχαριστήριο της Οικογένειας της Άννας – Ελευθερίας

Ο Ευάγγελος Τζιουβάρας και η Σοφία Μαύρου ευχαριστούν τον προπονητή του Ομίλου Φίλων Σκοποβολής Τρικάλων κ. Κωνσταντίνο Ράγια για την εκπαίδευση της Άννας – Ελευθερίας και την διάκρισή της στους Πανελλήνιους Αγώνες που έγιναν στα Ιωάννινα. Η διάκριση της οφείλεται στην σωστή εκμάθηση και χρήση των όπλων χάρη στην επιμονή και τις πολύτιμες γνώσεις του κ. Ράγια.

Από το kalabakacity.gr θερμά συγχαρητήρια στην Άννα – Ελευθερία και της ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.