Η live web κάμερα του kalabakacity στη ΝΕΤ

Εδώ και δυο χρόνια, αρκετά συχνά, η δημοφιλής εκπομπή της ΝΕΤ “Μένουμε Ελλάδα” προβάλει εικόνες των Μετεώρων και μέρος της Καλαμπάκας από τις δυο κάμερες που έχουμε εγκαταστήσει σε σημεία της πόλης.

0 530

Εδώ και δυο χρόνια, αρκετά συχνά, η δημοφιλής εκπομπή της ΝΕΤ “Μένουμε Ελλάδα” προβάλει εικόνες των Μετεώρων και μέρος της Καλαμπάκας από τις δυο κάμερες που έχουμε εγκαταστήσει σε σημεία της πόλης. Εδώ και δυο χρόνια, αρκετά συχνά, η δημοφιλής εκπομπή της ΝΕΤ “Μένουμε Ελλάδα” προβάλει εικόνες των Μετεώρων και μέρος της Καλαμπάκας από τις δυο κάμερες που έχουμε εγκαταστήσει σε σημεία της πόλης. Οι κάμερες λειτουργούν με επιβάρυνση της ιστοσελίδας και ο μόνος σκοπός της λειτουργίας τους είναι η προβολή της πόλης μας σε όλο τον κόσμο. Μια από τις εικόνες αυτές πρόβαλε η ΝΕΤ σε πρόσφατη εκπομπή της που γινόταν προβολή των Τρικάλων και άλλων σημείων του νομού.

Ευχαριστούμε τόσο την ΝΕΤ οσο και τις εφημερίδες των Τρικάλων που πέραν της αναφοράς για τα Τρίκαλα δημοσίευσαν και την εικόνα της Καλαμπάκας από την “ζωντανή” κάμερά μας…

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr