Η Λαϊκή Συσπείρωση Μετεώρων για την κούκλα Αμάλ

2 1.152

Στα πλαίσια της πεζοπορίας που ετοιμάζεται να πραγματοποιηθεί στην Καλαμπάκα στις 29/8 με αφορμή το κουκλοθέατρο δρόμου με πρωταγωνίστρια την κούκλα Αμάλ, διάφοροι παράγοντες της περιοχής, βρήκαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις ρατσιστικές και ξενοφοβικές απόψεις τους απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, κάτι που έρχεται σε συνέχεια της προηγούμενης περιόδου το 2015 με τις μεγάλες προσφυγικές ροές.


Για να θολώσουν τα νερά, κάνουν λόγο και για κίνδυνο διασποράς του κορονωϊού την ώρα όμως που δεν διεκδικούν κανένα απολύτως μέτρο για την προστασία της υγείας του λαού.


Όλοι μαζί δια των εκπροσώπων τους: εκκλησία, δήμος, περιφέρεια κηρύττουν ότι αυτός που φταίει είναι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες οι κατατρεγμένοι των ιμπεριαλιστικών πολέμων και των αυταρχικών –δικτατορικών καθεστώτων.

Υποστηρίζουν ότι για τα προβλήματα του λαού, φταίει ένας άλλος λαός με διαφορετική θρησκεία.
Κουβέντα δεν λένε για τους πραγματικούς υπεύθυνους για το γεγονός ότι η πολιτική των ιμπεριαλιστικών αυξάνει τα κύματα των προσφύγων, ότι όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων 20 ετών στήριξαν τα πολεμικά σχέδια και τις επεμβάσεις των Η.Π.Α, ΝΑΤΟ,Ε.Ε με κάθε πρόσχημα, συμμετέχοντας μάλιστα στις στρατιωτικές αποστολές κατοχής.


Οι κήρυκες του μίσους απέναντι στους πρόσφυγες πρέπει να απομονωθούν όχι μόνο επειδή είναι απάνθρωποι αλλά επειδή προσπαθούν να κάνουν τον ελληνικό λαό να βλέπει ως εχθρό του τον πρόσφυγα και τα ορφανά και ως αντίπαλο τον ξένο εργάτη και όχι αυτόν που εκμεταλλεύεται κάθε εργαζόμενο έλληνα ή ξένο.


Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, οι χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα έχουμε έναν κοινό αντίπαλο, το σύστημα της εκμετάλλευσης που ξεριζώνει εκατομμύρια ανθρώπους από τις εστίες τους.


ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
2 Σχόλια
  1. Σκαμιάς λέει

    Και μετά ξυπνήσατε στην κοσμάρα σας

  2. Αναστασία λέει

    Όταν τα μυαλό είναι 200 χρόνια πίσω από την εποχή του δε φταίνε οι κούκλες .

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.