Η κίνηση του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

0 212

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 θα λειτουργήσει και θα τελέσει το Μνημόσυνο της μακαριστής Γερόντισσας Θεονύμφης στην Ι. Μονή Σταγιάδων.

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Περιστέρας .

Τήν Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό επι τη εορτή της Αγ. Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας στην Ι. Μονή Ρουσάνου.

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013 το πρωΐ λόγω εορτής και του Αγίου Ιερομάρτυρος Σεραφειμ, Επισκόπου Φαναρίου και Νεοχωρίου, θα λειτουργήσει στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος.

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα απόγευμα θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό επι τη εορτή του Αγ. Νικολάου, Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας, στην Ι. Μονή Αγ. Νικολάου Αναπαυσά.

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013 το πρωΐ θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Αγ. Νικολάου Αγιοφύλλου.

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ
Ιεροκήρυκες της Ι. Μητροπόλεώς μας την Κυριακή θα λειτουργήσουν και ομιλήσουν ως εξής:
Ο Ιεροκήρυξ Αρχιμ. Ευγένιος Θεοδοσιάδης στην Ι. Μονή Αγ. Θεοδώρων. Την Παρασκευή 6 του μηνός στην Ι. Μονή Σιαμάδων.Ο Καθηγούμενος Δομέτιος Ντελλής στην Ι. Μονή Αγίας Τριάδος. Ο Καθηγούμενος Νήφων Καψάλης στην Ι. Μονή Μεγ. Μετεώρου. Ο Αρχιμ. Μακάριος Ιακωβάκης στην Ι. Μονή Σιαμάδων. Ο Αρχιμ. Γεράσιμος Μπαλλής στην Ι. Μονή Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κλεινού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr