Η δυναμική παρουσία της Κατερίνας Παπακώστα « παίζει » για Υπουργείο!!!

0 746

Η Βουλευτής του Νομού Τρικάλων της Ν.Δ. και συντοπίτισσά μας Κατερίνα Παπακώστα μόνο απαρατήρητη δεν περνά από τα ΜΜΕ σε εθνικό επίπεδο.

Η εφημερίδα “Μπαμ στο Ρεπορτάζ” σε πρόσφατο φύλλο της, σε αναφορά για Γυναικεία πρόσωπα στο κυβερνητικό σχήμα, εντάσσει και την Κατερίνα Παπακώστα – μελλοντικά – ως ένα από τα φαβορί για Υπουργείο.

Δείτε μέρος από το σχετικό ρεπορτάζ όπως αναγράφεται στο ereportaz.gr:

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ήταν μόνο η αρχή. Ο πρωθυπουργός και αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού αποφάσισε να ανοίξει τον δρόμο για την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έκανε το δεύτερο βήμα διορίζοντας την Αριστοτελία Πελώνη αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο, υπό τον Στέλιο Πέτσα τυπικά, αλλά άνω του Πέτσα επί της ουσίας και θα αναφερθούμε σε αυτό. Ωστόσο, το σημαντικότερο είναι ότι ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να βάλει περισσότερο γυναικείο άρωμα στην κυβέρνηση στον επόμενο ανασχηματισμό.

Του Παντελή Περιβολάρη 

Γιατί όπως έχει πει και ο Μπαράκ Ομπάμα: «Αν οι γυναίκες κυβερνούσαν τον κόσμο, τότε ο κόσμος θα ήταν καλύτερος». Το πρώτο ερώτημα είναι, βέβαια, πότε θα γίνει ο ανασχηματισμός. Καταρχάς θα πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των υπουργών για την οποία σίγουρα θα χρειαστεί ένας μήνας το λιγότερο. Κατόπιν θα παίξουν ρόλο και οι εξελίξεις. Ο ανασχηματισμός δεν γίνεται μόνο για να βελτιωθούν κάποιοι τομείς του κυβερνητικού έργου, αλλά και για να αλλάξει η πολιτική ατζέντα. Αυτή τη στιγμή η ατζέντα ευνοεί την κυβέρνηση.

Όταν η κυβέρνηση θα έχει πρόβλημα, τότε θα έρθει και ο ανασχηματισμός. Το δεύτερο ερώτημα είναι γιατί επιλέχθηκε αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος;

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να βάλει περισσότερες γυναίκες στην κυβέρνηση. Υπάρχει ένα φαβορί, μία βουλευτίνα με έντονη κοινοβουλευτική δράση, αλλά και με έντονη παρουσία στην τηλεόραση, η Κατερίνα Παπακώστα από τα Τρίκαλα (συνωνυμία με την πάλαι ποτέ βουλευτίνα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ).

Διακεκριμένη νομικός στα Τρίκαλα, η κ. Παπακώστα είχε ταχθεί δίπλα στο Μητσοτάκη από την εποχή που διεκδίκησε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.