Γιορτή 3 Ιεραρχών και κοπή βασιλόπιτας στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας

0 815

Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας έγιναν σήμερα εορταστικές εκδηλώσεις για τους Τρεις Ιεράρχες. Σε κάθε τάξη πραγματοποιήθηκαν δράσεις και έγιναν δραστηριότητες από εκπαιδευτικούς και μαθητές για να τιμήσουν την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα και στην Παιδεία.

Στη συνέχεια στο Σχολείο μοιράστηκαν οι βασιλόπιτες για το νέο έτος ανά τάξη παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού. Οι βασιλόπιτες ήταν προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (από το αρτοποιείο Κρίτσα στο Καστράκι), μία για κάθε τάξη και μία για τους εκπαιδευτικούς. Οι βασιλόπιτες των μαθητών ήταν κομμένες σε ατομικά κομμάτια και τυλιγμένες σε διαφανή μεμβράνη. Τα δώρα που αντιστοιχούσαν σε κάθε φλουρί  ήταν προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

Στη βασιλόπιτα των εκπαιδευτικών το φλουρί βρήκε η κυρία Βασιλική Ευθυμίου (δώρο ένα καλάθι με μέλι και παραδοσιακά προϊόντα της εταιρίας “Νέκταρ Μετεώρων” του Ανδρέα Αντωνίου).

Στη βασιλόπιτα της κάθε τάξης όπου το δώρο ήταν ένα επιτραπέζιο εκπαιδευτικό παιχνίδι, το φλουρί βρήκαν:

Στην Α΄ τάξη η Δήμητρα Ζήκου, στην Β΄ τάξη η Ιφιγένεια Μπέλλου, στην Γ΄ τάξη ο Δημήτρης Ναστογιάννης, στην Δ΄ τάξη η Δήμητρα Παππά (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!), στο 1ο  τμήμα της Ε΄ τάξης η Αθανασία Γκούμπλια, στο 2ο τμήμα της Ε΄ τάξης ο Δημήτρης Γκόρας και στην Στ΄ τάξη ο Μάριος Θεοδωράκος.

Ο Διευθυντής και οι Εκπαιδευτικοί του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου για την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε και τη βοήθειά τους προς όφελος των παιδιών τους και μαθητών μας και ιδιαίτερα μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω του νέου κορωνοϊού Covid-19 που βιώνουμε όλοι μας.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Νίκος Αυγέρης

   

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.