Γιάννης Βυρ. Μπουτίνας – Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Τρικάλων με τον Κώστα Αγοραστό

0 646

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΥΡ. ΜΠΟΥΤΙΝΑΣ

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Τρικάλων με τον Κώστα Αγοραστό

Ο Γιάννης Μπουτίνας γεννήθηκε στη Διάβα  το 1969 κι έζησε όλα τα μαθητικά του χρόνια στις γειτονιές της Καλαμπάκας .

Μετά τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας , επέστρεψε και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά , αρχικά με ένα ανταλλακτήριο συναλλάγματος και παράλληλα ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος , ασφαλιστικός σύμβουλος και σύμβουλος τουριστικών επιχειρήσεων σε όλη τη χώρα .Είναι παντρεμένος με τη γιατρό Πνευμονολόγο Κατερίνα Απόδιακου .

Για πάνω από 10 χρόνια ασχολήθηκε από τη θέση του ενεργού παράγοντα και Προέδρου στον ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ με πλούσιο έργο .Επίσης συμμετείχε  όλα αυτά τα χρόνια ενεργά σε συλλόγους πολιτιστικούς και αθλητικούς .

Είναι γιος του πρώην Δημάρχου Καλαμπάκας Βύρωνα Μπουτίνα , όποτε με την τοπική αυτοδιοίκηση ασχολείται έμμεσα από το 1998 , ενώ το 2014 αποδέχεται την πρόσκληση του Χρήστου Μιχαλάκη και του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού και συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο νίκης των περιφερειακών εκλογών .

Εκλέγεται και από την πρώτη στιγμή συμμετέχει στην Επιτροπή Τουρισμού , ως Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού και τον Αύγουστο του 2017  αναλαμβάνει θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού , Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας ,

ενώ από τον Ιανουάριο του 2019 επιστρέφει στη θέση του Εντεταλμένου Σύμβουλου Τουρισμού .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.