Γιάννης Παπαμιχαήλ: Να δοθεί το ονομα του Μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Σεραφείμ σε δρόμο της Καλαμπάκας – Να γίνει ενημέρωση για την εκκαθάριση της ΕΑΣ

0 1,523

Θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης έθεσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αρχηγός της ελάσσων αντιπολίτευσης.

Ο κ. Παπαμιχαήλ στα θέματα που έθεσε ήταν, δρόμος της Καλαμπάκας να πάρει το όνομα του Μακαριστού Μητροπολίτη Σταγων και Μετεώρων κυρού Σεραφειμ, να γίνει ενημέρωση σχετικά με την εκκαθάριση της ΕΑΣ Καλαμπακας και για το δίκτυο άρδευσης που ο δήμος Μετεώρων έχει ένα μικρό κομμάτι ( λίγα χιλιομετρα ) .

Το θέμα, όσον αφορά το όνομα του Μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Σεραφειμ να δοθεί σε δρόμους της πόλης βρήκε σύμφωνο τον κ. Δήμαρχο και το σώμα ( πλην του κ. Χατζιάρα ) το οποίο θα προχωρήσει στην Επιτροπή Ονοματοδοσίας.

Ο κ. Κοττης έκανε σχετική ενημέρωση για την ΕΑΣ τονίζοντας πως η απόφαση για εκκαθάριση ήταν την Γενικής Συνέλευσης. Στο θέμα τοποθετήθηκε και ο κ. Λύπας.

Τοποθέτηση έκανε ο πρώην Δήμαρχος και αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Σινάνης που θέλησε ενημέρωση μήπως και μπορούσε να παρέμβει ο δήμος λέγοντας… γιατί έκλεισε η Ένωση!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.