Γιάννης Μπουτίνας: Δελτίο Τύπου για την ονομασία της ιστοσελίδας του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού Ν. Τρικάλων

0 398

Επειδή έχει γίνει πάρα πολύ κουβέντα για την ονομασία της ιστοσελίδας και μόνο , μετά την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού Ν. Τρικάλων , και μετά την εισήγηση του Εντεταλμένου Συμβούλου Τουρισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Γιάννη Μπουτίνα ,  η εταιρεία Nelios που είναι ο ανάδοχος του έργου “Δημιουργία Τουριστικού Web Site” του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού Π.Ε. Τρικάλων, προέβη στην ολοκλήρωση της κατοχύρωση ορισμένων   Domain Names (ονομάτων) όπως αυτά συμφωνήθηκαν  με την ολοκλήρωση του συμβουλίου και τα οποία φυσικά μπορεί να εμπλουτιστούν .

Ακολουθούν οι πίνακες όπως ακριβώς τους έχουμε λάβει :

Όλες αυτές οι ονομασίες και αν υπάρχουν κι άλλες προτεινόμενες  , θα οδηγούν στην κεντρική ιστοσελίδα του Ενιαίου Φορέα . Από εκεί και πέρα , ανάλογα με τον σχεδιασμ΄’ο της εκάστοτε ¨καμπάνιας ¨ και την στόχευση αγορών και κατηγοριών επισκεπτών θα χρησιμοποιούνται τα λογότυπα και τα μοτο που αρμόζουν . Τα Μετέωρα ήταν και θα παραμείνουν η ¨ναυαρχίδα¨ των τουριστικών προορισμών στο παγκόσμιο κοινό και μέσα και δίπλα από αυτά μπορούμε να αναδείξουμε όλους τους μοναδικούς τουριστικούς προορισμούς του νομού μας .

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον τουρισμό , παγκοσμίως , προέχει η σύμπνοια και ο συγκερασμός των απόψεων για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη προβολή και ανάδειξη των προορισμών του νομού μας .

Άλλωστε από την αρχή αυτός ήταν και παραμένει ο σκοπός της ύπαρξης του φορέα .

Τώρα χτίζουμε την αυριανή ημέρα !!! Με πολύ δουλειά και ¨επαγγελματικό¨  σχεδιασμό .

Μακριά από εσωστρεφείς και μεμψιμοιρικές ¨αναζητήσεις¨ …

Όταν ο τουρισμός γίνει υπόθεση όλων ,τότε και μόνο τότε θα υπάρχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα !!!

Γιάννης Μπουτίνας

Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού

Περιφέρειας Θεσσαλίας

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.