Για την Μέθοδο “ΤΣΕΡΤΟΣ” μίλησε ο Καλαμπακιώτης Επιστήμονας Γεώργιος Τσέρτος σε Ραδιοφωνικό σταθμό της Μελβούρνης

0 877

Στον Ραδιοφωνικό σταθμό της Μελβούρνης στην Αυστραλία 3XY RADIO HELLAS μίλησε ο διακεκριμένος Καλαμπακιώτης Επιστήμονας, διεθνούς φήμης Φυσικοθεραπευτής κ. Γεώργιος Τσέρτος για την Μέθοδο ΤΣΕΡΤΟΣ, που είναι επινόηση και μελέτη του ιδίου για την πρακτική εφαρμογή της ΟΡΘΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Ραδιοφωνικού Σταθμού:

Σήμερα 3/4/2024 ημέρα Τετάρτη ο διακεκριμένος επιστήμονας M.Sc Φυσικοθεραπευτής Prof. κ .Γεώργιος Τσέρτος προσκεκλημένος στην εκπομπή μου “Ολα τα λέμε απο λίγο” στον Ραδιοφωνικό σταθμό της Μελβούρνης στην Αυστραλία 3XY RADIO HELLAS, ενημέρωσε τους ακροατάς του σταθμού μας για την πρωτοποριακή θεραπευτική μέθοδο ΤΣΕΡΤΟΣ που στοχεύει στην πρόληψη και θεραπεία μυοσκελετικών διαταραχών με την Ορθή Στάση Σώματος παιδιών και ενηλίκων.

Υποστήριξε δε την πρότασή του για καθιέρωση Παγκόσμιας Ημέρας για την Ορθή Στάση Σώματος.

Ακολούθησε ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συνομιλία και οι ακροατές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ευχόμαστε στον κ. Τσέρτο καλή επιτυχία στο έργο του και τον ευχαριστούμε για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας.

Με εκτίμηση

Nicolaos Loupos

Καινοτόμος Μέθοδος Tsertos 

Η μέθοδος ΤΣΕΡΤΟΣ στηρίζεται στην ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΗ του ΠΥΡΗΝΑ  του μεσοσπονδύλιου δίσκου δηλαδή δεν επιτρέπει … την μετακίνηση του  Πυρήνα (να μετακινηθεί) ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΔΕΞΙΑ, ΠΙΣΩ και ΕΜΠΡΟΣ. Επιτυγχά νεται μόνο με πλήρη ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ της ΟΡΘΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ και με  ειδικές θεραπευτικές ασκήσεις που επινόησε ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ. Διδάσκεται  και στα Πανεπιστήμια της Ελλάδος.

Με ενσωματωμένες θεραπευτικές ασκήσεις ΠΑΝΤΑ την ΟΡΘΗ Σ.Σ.  Τα προληπτικά θεραπευτικά αποτελέσματα είναι: 100% σε βάθος  ΧΡΟΝΟΥ.

Ο Τσέρτος Γεώργιος είναι ο Εμπνευστής της Ορθής Στάσης Σώματος. Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας και εστάλη στον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ να ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ Παγκόσμια Ημέρα Σωστής ΣΤΑΣΗΣ  ΣΩΜΑΤΟΣ από τον Π.Ο.Υ. Ορίσθηκε να εορτάζεται κάθε χρόνο στις 4  ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

Prof. Georgios Tsertos = f.b.

Τηλ. 6932876077

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr