ΓΕ.Λ. Καλαμπάκας: Ενημέρωση των μαθητών για τη δημιουργία κωδικού ασφαλείας Μηχανογραφικού Δελτίου

0 308

Για τον κωδικό ασφαλείας  Μηχανογραφικού Δελτίου σας ενημερώνουμε ότι  οι υποψήφιοι για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειο υποδοχής από τη Δευτέρα 25/6/2018 έως και την Παρασκευή 29/6/2018 και να δημιουργήσουν ή να επανεκδώσουν κωδικό ασφαλείας, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την είσοδό τους στο σύστημα.

Προσοχή να τηρηθούν οι ημερομηνίες προσέλευσης των υποψηφίων διότι μετά το  πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας το σχολείο θα είναι κλειστό λόγω καλοκαιρινών διακοπών εκτός Παρασκευής.

Η όλη διαδικασία αφορά όλους τους υποψηφίους ΓΕΛ, είτε για το 90% (εξετάσεις το 2018) είτε για το 10% των θέσεων εισακτέων (χωρίς νέα εξέταση το 2018). Η διαδικασία αφορά και τους υποψηφίους του Παλαιού συστήματος έτους 2016, για το 10 % των θέσεων.

Επισημαίνεται ότι ο κωδικός ασφαλείας πρέπει να δημιουργηθεί από τον ίδιο τον υποψήφιο  ή κάποιον εξουσιοδοτημένο από τον ίδιο και να τον γνωρίζει αποκλειστικά ο υποψήφιος.

 

Δικαιολογητικά για τον κωδικό ασφαλείας

Οι υποψήφιοι ΓΕΛ που εξετάστηκαν φέτος, για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους

το δελτίο εξεταζομένου ή την αστυνομική τους ταυτότητα/διαβατήριο.

Οι υποψήφιοι ΓΕΛ για το 10% των θέσεων, χωρίς νέα εξέταση, για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους κατά περίπτωση:

– οι υποψήφιοι ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ έτους 2016 με τα ημερήσια ΓΕΛ ή τα ημερήσια ΕΠΑΛ-Β΄

την αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο και την πρωτότυπη Βεβαίωση Πρόσβασης έτους 2016.

– οι υποψήφιοι με το ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ έτους 2016 ή 2017 με τα ημερήσια ΓΕΛ

την αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο και τη Βεβαίωση συμμετοχής έτους 2016 ή 2017.

 

Σε κάθε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.

Επίσης, θα πρέπει να τονιστεί στους υποψηφίους ότι ο κωδικός ασφαλείας τους είναι απαραίτητος για τη διαδικασία προσωρινής αποθήκευσης καθώς και οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού τους Δελτίου. Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος ξεχάσει τον κωδικό ασφαλείας του, θα μπορεί με την ίδια διαδικασία να ξαναδημιουργήσει νέο κωδικό ασφαλείας.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΗΣgeniko lykeio kalampakasIMG 9377

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.